• Indlæg Med Tværgående Svangstøtte - Dråbeformet

  49,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Disse indlæg er perfekte til dem som oplever smerte, ubehag eller træthed i forfoden. Hvis din svang på tværs af din fod er faldet sammen eller er ved at gøre det, vil du opleve smerte eller ubehag. Området bag tæerne bærer en stor del af belastningen, særligt når du bevæger dig fremad, hvilket sker hver dag.

  Det kan gøre det at slappe af og restituere hvis du allerede oplever smerte eller ubehag umuligt. Den langsigtede løsning er at opbygge de rigtige muskler igen med den rigtige støtte.

  Gode indlæg imod platfødder

  Indlæggene støtter foden ved at løfte området bag ved fodballerne. Hvis du har smerte i dette område, så har du formentlig problemer med den tværgående svang. Denne svang kan falde sammen hvis din forfod er for flad eller for bred.

  De dråbeformet indlæg er en permanent løsning i det lange løb. De lindrer smerte fordi de giver din fod den nødvendige støtte. Indlæggene sørger for at din fod opretholdes i den rigtige position, så svækkede muskler kan genopbygges. Med tiden kommer problemet til at forsvinde.

  Indlæggene er bløde og komfortable. De er et unikt og effektivt beskyttelseslag for din svang.

  Bedste indlæg mod længerevarende fodsmerter

  Indlæggene hjælper med at lindre smerte og forhindrer smertefulde lidelser som Mortons neurom, metatarsalgia og lignende forfodslidelser. Metatarsalgia er en smerte eller ubehag i forfoden. Navnet stammer fra metatarserne som er mellemfodsknoglerne.

  Passer indlæggene i alle dine sko? Det kan du tro. De optager heller ikke særlig meget plads og klæber selv til skoens bund, så du bare kan placere dem ovenpå dine nuværende indlæg. Så slipper du også for at skulle smide originale indlæg ud af nye sko.

  Indlæggene er lavet af ægte vegetabilsk garvet læder. Materialet har et utal af fordele som inkluderer høj komfort og holdbarhed. Indlæggene kommer du til at eje i længere tid end dine sko, så længe du anvender dem korrekt; det kræver blot at du sikrer dig at de føles rigtigt første gang du anvender dem. Hvis de gør det, så efterlader du dem bare i dine sko permanent. Hvis du nyder godt af dem, kan du altid købe flere par til dine andre sko.

  Skriv en anmeldelse