• Læder Indlæg

  89,95 DKK
  Størrelse
  Længere til støvler »
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Læder indlæg har et utal af fordele. De er komfortable, elegante, bæredygtige, åndbare og smukke. Læder tilpasser sig din individuelle gangart. Indlæg som er lavet af dette materialle føles ikke kun elegante at have på - de er det.

  Sidst men ikke mindst er læder indlæg visuelt appellerende med en fornemmelse af luksus. Det danske selskab 2GOs indlæg tilbyder den rigtig mængde polstring for at sikrer den ultimative komfort for dig.

  Bedste læder indlæg til sko

  Vores indlæg er lavet af ægte garvet læder, som er super holdbart og holder dine fødder tørre. Underdelen som er lavet af latex-gummi sørger for at de ikke flytter sig i dine sko når du har dem på. Du kan lægge dem ovenpå dine gamle indlæg, men vi anbefaler at du erstatter dem. Det er kun smart at have to par indlæg i et par sko, hvis skoene er for store. Indlæggene vil give dig en halvstørrelse mindre.

  Læder beholder sin størrelse i længere perioder. Det sørger for at du undgår klassiskere som fodsvamp, sved og lignende problemer. Læder indlæg er perfekte for folk som skal stå op flere timer om dagen.

  Læder skoindlæg: Fordi du elsker luksus og komfort

  Vores tilfredse kunder er på udkig efter luksuriøse indlæg som tilbyder fantastisk komfort og samtidig reducerer fugt og lugt og det er præcis det de får. Læder indlæg er også et godt valg for folk som ikke vil smide deres originale indlæg ud. De kan bruges med de fleste typer sko. Da kvaliteten af dem er superb, holder de sikkert længere end dine sko. Læder er meget holdbart.

  Læder indlæggene er gode til hverdagsaktiviteter som at gå og stå. Hvis du skal bruge indlæg til en specifik sport, så tjek vores performance kategori. For lidelser og sygdomme, tag et kig blandt vores ortopædiske produkter.

  Vigtigt at vide om læder indlæg

  Indlæggene kommer i størrelser mellem 36 og 46. Du kan gør dem rent med en våd klud og mild sæbe. Den tydelige del af indlægget kommer i sort eller naturlig læders farve, alt efter hvad du foretrækker. Da indlæggene fylder lidt i dine sko, burde du sikrer dig at dine sko ikke allerede er stramme hvis du har tænkt dig at lægge dem ovenpå det originale indlæg. Vælg den samme størrelse som din skostørrelse.

  Skriv en anmeldelse