• Læder Halvsål Til Højhælede

  69,95 DKK
  Størrelse
  Længere til støvler »
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  2GOs Læder Halvsål er specifikt designet til højhælede sko. De passer hvilken som helst højhælede sko, alt lige fra støvler til sandaler. De giver dig den ultimative komfort og sørger for polstring for din forfod, et sted der ellers plejer at gøre ondt. Disse indlæg er det bedste når det kommer til smertelindring. De har et luksuriøst look og følelse til dem som du kommer til at elske. De er lavet af ægte vegetabilsk garvet læder, som garanterer at dine fødder ikke kun kommer til at have det godt, men også kommer til at være tørre.

  Du kan bruge dem i sko som du glider fremad i for at skubbe din fod tilbage eller for at fylde ud ekstra plads i et par højhælede der er for store. Disse læder indlæg er ekstremt holdbare og du kommer til at elske dem mange år ud i fremtiden.

  De mest komfortable indlæg til højhælede sko

  Kvinder som gerne vil have polstring til det forreste af deres højhælede vil elske disse skoindlæg. De giver ekstra friktion som stabiliserer din positur når du har højhælede sko på, selv sky-høje stiletter. Nøglen til succes med disse luksuriøse indlæg (de er et af vores mest populære produkter) er deres tykhed og materialet. De giver fantastisk stødabsorbering og sørger for at du ikke glider fremad og falder eller taber din balance.

  Ægte læder absorberer også fugt og sved, så du undgår pinlige lugte fra dine sko. Nogle mennesker synes at læder indlæg er for dyre. Vi garanterer at kvaliteten er det værd. Læder indlæg som disse er de bedste, måske det eneste valg hvis du er på udkig efter et holdbart produkt med polstring. De kommer til at overleve længere end dine højhælede sko.

  Bedste læder indlæg til hverdagsaktiviteter

  Indlæggene er ideelle hvis du står eller går meget og længe hver dag. De er ikke ment til at blive brugt under specifikke forhold. Du kan roligt danse i dine højhælede med dem - hvis du da kan danse i højhælede. Det er ikke noget alle har lyst til at bevæge sig ud i.

  Din fødder kommer aldrig til at gøre ondt efter en fest eller et event igen. Disse indlæg kommer i størrelser mellem 35 og 42. Hver størrelse dækker over to standard skostørrelser. Du bør ikke vaske dem. De kan renses med mild sæbe og en våd klud.

  Du behøver ikke tænke over om indlægget er synligt i dine sko. Den synlige del af indlægget er enten sort eller lysebrun. Lysebrun er tæt på naturligt læders egentlige farve. De er meget nemme at indsætte i dine højhælede og du behøver ikke at tage dem ud når du ikke har dine sko på. Tjek ud vores guide "Indsæt for komfort i højhælede sko" hvis du gerne vil have et alternativ med bedre polstring som er mere smertelindrende.

  Skriv en anmeldelse