• Indlæg Med Svangstøtte

  74,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Dette indlæg med svangstøtte giver midten af svangen den nødvendige støtte, minimerer og forhindrer hælsmerter ved at reducere belastningen på området mellem tæerne og hælknoglen. De er en diskret og effektiv måde at støtte svangen i din fod. Desuden fylder de næsten intet i dine sko.

  Indlæg mod overpronation

  Støtte til svangsiden af din fod forhindrer den i at rulle indad (også kaldet overpronation). Den rigtige støtte til din svang kan lindre den brændende sensation i dine fødder, og vidtgående smerte og ubekvemlighed. De hjælper med at fordele belastningen og sørger for at dine fødder er i den bedste position så dine muskler og knogler forbliver i optimal tilstand.

  Indlæggene er yderst effektive overfor platfødder (når svangen er faldet sammen), eller hvis dine fødder er kronisk trætte. De forhindrer yderligere forringelse af dine fødderes tilstand. Ikke for at nævne, at de er nemme at indsætte i hvilket som helst par sko. De sætter sig fast til bunden af skoen og rykker ikke på sig. Den øverste del er lavet af  særdeles komfortabel og visuelt appellerende vegetabilsk garvet læder.

  De bedste indlæg med svangstøtte

  Indlæggene er perfekte til dig som ønsker svangstøtte, hvad end du lider af plantar fasciitis eller oplever smerte på eller omkring foden eller din hæl. De lindrer den ekstreme smerte du måtte opleve efter dine fødder har været afslappet i længere tid, som hvis du har siddet ved et bord hele dagen eller når du vågner om morgenen.

  Produktet er ikke kun ideelt for dem som ønsker omgående smertelindring, men er også en langsigtet løsning. Svangstøtte vil afhjælpe overbelastede muskler og sørger for at de kan yde maksimalt og blive stærkere på længere sigt. Selvom de er bedst i sko som ikke har megen eller ingen svangstøtte, kan de bruges i alle par sko. Hvis dine sko er relativt "flade" i midten, kommer du til at have større gavn af dem.

  Indlæggene er lavet af ægte vegetabilsk garvet læder, som sikrer overlegen komfort og enestående holdbarhed, udover deres fugtabsorberende kvalitet. Medmindre du tager dem op og vasker dem, kommer de nok til at holde længere end dine sko. Det er meningen at de skal blive i dine sko.

  Indlæggene er ikke designet til en specifik aktivitet. De er designet til at give dig svangstøtte så du undgår smerte, følgeskader og lignende forværringer af din fødders sundhedstilstand.

  For at få det meste ud af produktet, så placér de svangstøttende indlæg i dine sko uden at afdække den selvklæbende bund til at starte med. Når du først har prøvet at stå i dem og de føles godt, så ved du hvor de burde sidde og kan sætte dem fast.

  Skriv en anmeldelse