• Indlæg Med Tværgående Svangstøtte

  110,00 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Disse indlæg er perfekte til folk som gerne vil undslippe smerter, ubehag eller træthed relateret til forfoden. Smerte eller ubehag i dette område af foden stammer som regel fra dårlig positur. Det faglige term er metatarsalgia, som referer til knoglerne bag dine tæer, nemlig metatarserne.

  Indlæggene hjælper imod plantar fasciitis, en lidelse hvor forfodssmerte bevæger sig op til midten af din fod eller bunden af din hæl. Dette sker når plantar fascia ledbåndet bliver overbelastet. Den mest normale grund til overbelastning er overdrevent brug af bløde såler i fodtøj med dårlig svangstøtte. Hvis du står op i lang tid, løber lange distancer eller har taget på kan det også bidrage til overbelastningen.

  Udover selvfølgelig at give dig den samme luksuriøse følelse som 2GOs normale læder indlæg, sikrer de at din tværgående svang er fuldt understøttet.

  Bedste indlæg til platfødder

  Indlæggene støtter din forfod, så du får en ordentlig svang på tværs af foden igen. Hvis din svang er faldet sammen, kan din fod se flad eller usædvanlig bred ud. Ordet "platfod" referer normalt til en formindskede eller manglende svang over forfoden eller på langs af foden. Disse indlæg er designet så du får en ordentlig svang over foden og eliminerer den medfølgende smerte og ubehag som opstår når den er faldet sammen. Når du bevæger dig fremad, er det forfoden der bærer hele din vægt.

  Disse indlæg er lavet af ægte vegetabilsk garvet læder, som er karakteriseret ved dets høje komfort, holdbarhed og fugtabsorberende egenskaber. Du kan regne med at de vil holde længere end dine nuværende sko.

  Fantastiske indlæg mod metatarsalgia

  Indlæg som er lavet til at bekæmpe metatarsalgia skal give ordentlig støtte til din ltværgående svang og sikrer at dine fødder sidder fast i dine sko, i den rigtige positur. Fødderne skal faktisk støttes lidt længere tilbage end de fleste folk nok ville tro. Hellere end at støtte dine fødder direkte under området der bærer på din vægt, så støtter indlæggene dine fødder lige under forfoden for at skabe en ordentlig svang.

  Indlæggene er bløde og komfortable og kommer med en integreret pude til den tværgående svang. De passer også i næsten alle slags sko. Hvis dine sko er meget stramme, så tag et kig blandt vores mindre indlæg i stedet - de giver også fantastisk støtte for din svang, men fylder mindre.

  Sidst men ikke mindst, er de meget nemme at indsætte i dine sko. Placér dem blot i dine sko og flyt hælen på dem så den rører den bagerste del af skoen.

  Skriv en anmeldelse