• Indlæg for komfort i højhælede sko

  54,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Dagdrømmer du stadig om de stiletter du fik øje på da du var på vej hjem fra arbejde? Skynd dig tilbage til butikken og få dem købt. Vi har et innovativt, overkommeligt og diskret produkt som letter smerten fra at have højhælede sko på, selv dem der tager dig til skyerne. Det rigtige par såle kan transformere en hver som helst sko til komfortabelt fodtøj med moderne skoindlæg-teknologi som siger farvel til fodsmerter forevigt.

  De Mest Komfortable Såle til Højhælede Sko

  2GO er et dansk kvalitets brand som specialiserer sig i såle og vedligholdelses-produkter til sko, og vores Gelly Feet såle er blandt de bedste. De garanterer stødabsorbering og sørger for bedre polstring til din fodspids. Sålene er designet til hæle, men kan bruges med hvilken som helst slags sko og kan uden videre byttes ind og ud af forskellige par sko. De kan vaskes, er komfortable og er meget effektive overfor fodsmerte i den forreste del af foden, en af de mest sårbare dele af foden. Med Gelly Feet undgår du også fremtidige problemer for den del af foden.

  Hvis vores Super Cushions såler passer i dine hæle og ikke er visuelt påtrængende, kan det godt være at de er et bedre valg end Gelly Feet. Gelly Feet er det bedre valg hvis smerten kun forekommer i den forreste del af foden. Ydermere er de usynlige, selv i åbne hæle da den synlige del af sålene er gennemsigtig.

  At sålen smutter ud af hælen er et meget normalt problem når kvinder har højhælede sko på. Hvis du også har dette problem, så kombiner Gelly Feet med vores Heel Grip-indlæg.

  Gelly Feet er løsningen for at slippe af med smerte i den forreste del af foden forevigt. Vores mange tilfredse kunder kan vidne om at disse såler er de blødeste og mest stødabsorberende for højhølede sko. Som at have en pude i dine højhælede. Det bløde, ergonomiske materiale sørger for den rigtige slags understøttelse, det helt rigtige sted.

  Sålene er lavet af silikone gel; et fast men fleksibelt materiale som støtter hele foden. Svangen af foden er blidt understøttet, hvilket giver ekstra stabilitet. Sålene siger farvel til stress og træthed ved at absorberer stødet for den forreste del af foden når du går. Desuden holder de formen forevigt, så du kan godt regne med at bruge dem i langt ud i fremtiden.

  Gelly Feet er ikke designet til en bestemt aktivitet. Du kan bruge dem hvor end og til hvilken som helst tid der passer dig. De kommer i en universel størrelse, er diskrete og effektive; garanteret til at hjælpe kvinder i alle skostørrelser med at undgå smerten ved at have højhælede sko på.

  Skriv en anmeldelse