• Spiral snørebånd i hot pink

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Hot Pink spiral snørebånd

  Er der noget bedre end spiral snørebånd i hot pink? Nej da.
  Spøg til side: Disse elastiske no-tie snørebånd tilbyder utroligt god stil og bekvæmmelighed - det hele bundet sammen af din favoritfarve. Kort sagt, hot pink spiral snørebånd er det, der får dine sko til at stikke ud fra mængden. Når folk ser dig skride ned ad gangen, vi deres øjne med garanti være ved at poppe ud af hovedet på dem. Og det bedste er, at det eneste du skal gøre er at sætte dem i. Når dine snørebånd er på plads, behøver du aldrig mere at binde dem. Glæd dig over ikke at spilde tid på at bukke dig ned for at binde dine sko igen og igen og igen. 
   

  Se fantastisk ud og spar tid - den ultimative kombination

  Når dine hot pink spiral snørebånd ankommer, skal du helt enkelt blot fjerne de gamle og kedelige snørebånd, der kom med skoene. Sæt så disse elsastiske no-tie snørebånd i og oplev dine skos totale forvandling. 
  Hot pink på mørke sko — som sort og mørkegrå — giver et mystisk og hypnotisk look. Mens den samme farve på lyse sneakers - som hvide eller endnu mere pink - giver et mere sprælsk og afslappet udtryk. Det handler udelukkende om din stil og din personlighed, så giv den gas! For det er det, hot pink curly spiral snørebånd er til for, når alt kommer til alt.
  Nogle er helt okay med normale sneakers. Andre foretrækker snørebånd, der har mere personlighed. Du er landet på elastiske hot pink spiral snørebånd, hvilket må betyde, at du kan lide snørebånd, der matcher DIN personlighed. Og det er lige præcis det, du har fundet. 
  Skriv en anmeldelse