Hvide Snørebånd

Hvide snørebånd

Printerpapir. Nyfalden sne. Lyset for enden af tunnelen. Når noget er fuldkomment hvidt, så lægger man mærke til det. Repræsenterer det et tomt lærred? Fødsel og fornyelse? Måske. Og eftersom at det kun er fantasien der sætter grænser såsnart de sko er bundet, så synes vi det giver mening. Hos FeetUnique kan du finde et friskt par hvide snørebånd til enhver slags sko. Men lige en advarsel, måske bliver du træt af de bifald der kommer til at følge dig hvor end du går.

3580+ solgte produkter
3580+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
1500+ solgte produkter
1500+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
1060+ solgte produkter
1060+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
1220+ solgte produkter
1220+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
680+ solgte produkter
680+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
680+ solgte produkter
680+ solgt

Længde (cm):

par par par
110+ solgte produkter
110+ solgt

Længde (cm):

par par par
190+ solgte produkter
190+ solgt

Længde (cm):

par par par
230+ solgte produkter
230+ solgt

Længde (cm):

par par par
120+ solgte produkter
120+ solgt

Længde (cm):

par par par

Længde (cm):

par par par

Længde (cm):

par par par

Længde (cm):

par par par

Andre kategorier

Hvide Snørebånd er den Rigtige Erstatning  

Alt vi tilbyder her lægger vægt på ordet "snørebånd" i udtrykket: erstatningssnørebånd. Jep, du får to komplet hvide snørebånd, som med garanti passer til enhver sko. Bredderne er standard så de passer ind i næsten alle snørebåndshuller, og de kommer i enhver længde sådan at du ikke behøver bakse med et par der er for korte, eller for lange, kun helt rigtige (og helt hvide). Og det her kan vi ikke sige om hvilken som helst farve: hvide snørebånd passer med hver eneste farve sko, også hvide sko. Selvom de måske ikke passer til sko der har sådan en gul-hvid farve, af den samme grund som hvorfor det er risikabelt at gro et hvidt skæg.

En Stilfuld Tilføjelse til Dine Sneakers

For det første, følg os på instragram, hvis du leder efter fantastisk sneaker-inspiration, og ikke længe efter du har klikket dig ind på siden, vil du blive forundret over hvor utrolige stor en forskel hvide snørebånd kan gøre for et par sneakers. Farven tilbyder en stærk kontrast til mørkere farver, og til lysere farver giver den dette her klare og rene look, som selv andre lyse snørebånd ikke kan konkurrere med. Og hvide sneakers? Altså, hvis det ikke er værd en musikvideo, hvad er så?

De Går Aldrig Op og Flosser Aldrig

Vi laver førsteklasses snørebånd, ikke andenklasses, så du behøver ikke kæmpe med er sammenfiltret rod af flossede snørebånd som med det samme kan ødelægge hele ugen. Vores snørebånd flosser aldrig, og de holder for evigt, og fordi vi designer alle par med et uovertruffet niveau af friktion, bliver de hvor de er, så snart de er blevet bundet ordentlig. Det er ikke kun pinligt når dine hvide snørebånd går op, det kan også være direkte farligt. Hvad nu hvis du er igang med at balancere over en vulkan? Nej, så hellere være på den sikre side.

Skabt Udelukkende til (Alle) Sko

Hvide snørebånd er elsket vidt og bredt, så vi tilbyder dem i en bred vifte. Men de er ikke selv brede, de passer til dine snørebåndshuller i dine sko, uanset om det er formelle sko, sneakers, løbesko, eller vandrestøvler. Du kan endda finde refleks-snørebånd, som er perfekte til midnats-missioner og løbeture i solnedgangen, eller du kan opleve bekvemmelighed og sikkerhed med vores elastiske snørebånd med selv-luk. Vi har det hele, og det er alt sammen så hvidt som glimmeret inde i en snekugle.

Stærk som Ibenholt til Landets Bedste Priser

Vores snørebånd er forskellige når det kommer til holdbarhed og stræk, alt efter hvad der er målet for dit fodtøj, men vores snørebånd falmer virkelig aldrig, og de holder for evigt. Plus, priserne er lave, især når man tænker på den ufatteligt høje kvalitet, og tro det eller ej, men vi har faktisk fri fragt til hele verden.

Hjælp Os med at Holde Planeten Ren

Blegemidlerne og farvestofferne, og alle faserne i processen med at lave vores snørebånd er certificeret af STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Du kan lære mere her. (Læg mærke til hvor fantastisk deres orange logo ser ud på den hvide baggrund. Det kunne evt. være til inspiration!)