Heel-Grips

39,95 DKK
Størrelse
par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

Vores Heel Grip produkt er go-to muligheden for dig som er træt af at dine sko falder af eller skraber sig mod din hæl. Det er ikke unormalt for folk at blive ved med at bruge et par sko på trods af disse problemer. Heel Grip er vores løsning på det.

Efter du indsætter dem, anbefaler vi at du bruger et skohorn så du ikke skubber til dit nye greb når du træder ned i dine sko. Dette er dog ikke et must. Det er bare en anbefaling som øger bekvemmeligheden for dig når du anvender produktet.

Den bedste løsning til gnavende sko

Der er flere grunde til at Heel Grip indlæg er den bedste måde at gøre ubekvemmelige sko til sko du kommer til at holde af at tage på. Først og fremmest er de meget nemme at anvende. De er lavet af ægte læder, af den bedste kvalitet. Selvom de kan bruges til meget mere end høje hæle, så er det typisk skoen mange har problemer med. De sørger for at du undgår at få smertefulde vabler på fødderne.

Enhver som har sko der ikke sidder perfekt, vil elske disse. Hvis dine sko gnaver mod dine hæle, så led ikke længere end Heel Grip til at få styr på din gang. De løser problemet takket være en splinterny kombination af blød anti-slip materiale og ekstra volume over dine hæle.

Heel Grip indlæg kan bruges med hæle, sneakers, arbejdssko, og enhver anden type af sko. Du kan bruge dem til hvilken som helst form for hverdagsaktivitet. Smerterne som følger af at gå rundt hele dagen i ubekvemmelige sko kommer til ikke være andet end et dårligt minde.

Alt du har brug for at vide

Indlæggene sætter selv sig fast, det eneste du skal gøre er at sætte dem fast til det bagerste af dine sko over hælen. Produktet kommer i en universel størrelse.

Heel Grip løser problemer med gnavende sko og løst-siddende sko. Det er ikke meningen at de skal anvendes i forbindelse med behandling af et specifikt fodproblem. Hvis du lider af plantar fascitiitis, Mortons neurom eller et lignende fodproblem, så tjek produkterne i vores ortotisk kategori.Skriv en anmeldelse