• Halvsåler Med Tværgående Svangstøtte

  79,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Hvis du oplever smerte, træthed eller ubehag i din forfod, så har 2GO skabt det ideelle par såler til dig. Ubehag eller smerte i forfodsområdet kommer tit fra at have en inkorrekt fodstilling i for lang tid. Det indikere ofte et problem med svangen på tværs af foden.

  Såler imod metatarsalgia

  Metatarsalgia er smerter i foden i området lige før tæerne. Smerterne ligger i balden af foden. Vores halvsåler er polstrede for at lindre smerte og støtte din svang på tværs af foden. Hvis svangen er faldet sammen, så kan disse indlæg genskabe den korrekte svang. Det gør vores indlæg til den perfekte og nemmeste løsning mod smerter i dette område.

  Denne del af foden bære en stor mængde vægt, særligt når du bevæger din krop fremad. Sålerne er ideelle for folk som ikke ønsker at gå på kompromis med komfort. Sålerne er også en løsning på længere sigt da de støtter foden så du både kan (gen)opbygge muskelstyrke i de rigtige muskler og lindre smerter, samt ubehag, så du slipper for de almene problemer der er typiske med metatarsalgia.

  Hvis du oplever stor smerte, vil mangel på støtte gøre det værre med tiden. Den eneste undtagelse for dette er hvis du oplever træthed efter kort intensiv- eller anstrengende aktivitet.

  De bedste halvsåler til forfodssmerte

  Disse halvsåler forebygger og lindrer forfodssmerter og symptomerne på metatarsalgia, men også på en lidelse kaldet plantar fasciitis. Dette er dog kun tilfældet hvis årsagen til plantar fasciitis er en sammenfaldet forfod. Sålerne bringer eksisterende smerter under kontrol og stopper smerterne fra at udvikle sig til at blive værre.

  Polstring er alfa og omega når det kommer til smertelindring. Disse halvsåler passer i de fleste slags sko. De fylder kun lidt i det forreste af skoen. Én undtagelse vil derfor måske være sko som er meget stramme forrest. Hvis det er tilfældet anbefaler vi, at du tjekker vores små indlæg ud i stedet, som giver støtte til svangen på tværs af foden.

  Vores halvsåler er lavet af ægte vegetabilsk garvet læder, et materiale af høj kvalitet som sikrer den bedste komfort i kombination med ekstrem holdbarhed. Der er et lag latex som giver ekstra polstring i bunden. Takket være materialerne, kommer sålerne til at holde praktisk talt for evigt.

  De er ikke designet til en specifik type aktivitet. Deres hovedsagelige formål er at forebygge og lindre fodsmerter stammene fra de nævnte fodlidelser.

  Skriv en anmeldelse