• Hælstøtte Plus

  64,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Hælstøtte Plus fra 2GO er lavet af ægte vegetabilsk læder og både løfter og støtter dine hæle. Indlæggene er til stor gavn for alle som lider af hælspore. De er aftagelige og er designet specifikt til at give smertelindring ved tilfælde af hælspore. De kan også bruges hvis du har et ben der er kortere end det andet, dårlig positur, dårlig balance og lidelser som har noget at gøre med akillessenen.

  De bedste indlæg mod hælspore

  Hælstøtte Plus kommer med en aftagelig sektion i indlægget, hvor der er en blød pude netop hvor hælspore forekommer. Det giver dem endnu større gavn for folk med hælspore. Denne slags hælstøtte polstrer også din fod, så du ikke skal tænke over hælsmerter når din krop er i bevægelse. Hvis din sko gnaver i hælen kan du også med fordel bruge et indlæg som dette til at hæve foden lidt. Det er en effektiv løsning på problemet. Indlæggene hjælper imod benlængde forskelle ved at kompensere for den manglende længde for det kortere ben.

  Indlæg mod Akillessenebetændelse

  Det at løfte hælen får senen til at trække sig sammen, så den bliver mindre belastet. Når du placérer din fod fladt på jorden og løfter dine tæer, vil du kunne føle et smertefuldt stræk langs det bagerste af din fod. Det er din betændte akillessene som strækker sig. Du har brug for Hælstøtte Plus til at løfte hælen og for at få smertelindring. Indlæggene sørger desuden, for at fordele vægten på hele foden, hvilket bekæmper dårlig positur.

  Dårlig positur kan føre til smerter i den lavere del af ryggen, et af de første tegn på skoliose. Det kommer ofte ved at dine fødder ruller til den ene side. Indlæggene udjævner overflader for dine fødder, hvilket gør dem perfekt til løb, golf og lignende sportsgrene. De fjerner også ubehag og kan hjælpe imod lidelser som er generet ved overdreven tryk imod hælen.

  For eksempel, kan det gentagende tryk fra aktiviteter som at gå eller løbe, lede til smerter i forskellige led og muskler i ryggen og de lavere kropsdele, specielt hvis de allerede er betændte. Indlæggene hjælper med tryk-relaterede problemer som plantar vorter, som er karakteriseret ved smerte når en lille del af hælen skal bærer alt vægten (i stedet for hele foden).

  Skriv en anmeldelse