• Hælindlæg Med Løft Og Støtte

  54,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Hælstøtte indlæggene er et innovativt produkt af den højeste kvalitet, designet specifikt til at hjælpe folk hvis ben ikke har samme længde, uanset om det er medfødt eller på grund af en anden årsag. De lindrer hælsmerter og er et godt valg, hvis du har problemer med at det bagerste af dine fødder gnaver på kanten af dine sko. Som navnet indikerer så løfter de hælen, så du undgår det helt.

  Hælstøtte indlæggene er gode imod lidelser som akillessenebetændelse og plantar fasciitis. Folk som har problemer med disse lidelser kan også opleve smerter i deres knæ, hofter eller ryg fordi deres fod ikke har den rigtige position i skoene.

  De hjælper også mod hælspore, selvom vores Hælstøtte Plus indlæg er endnu bedre mod det. Faktisk er vores Hælstøtte Plus lavet specifikt til hælspore. De er nemlig stødabsorberende i hælen og har bedre polstring.

  Bedste Indlæg Mod Hælsmerter

  Folk som har eller oplever smerter i deres akillessene, noget som tit kan udvikle sig til akillessenebetændelse eller kronisk inflammation af senen, vil have stor gavn af dem. De er også behjælpelige hvis du har brug for noget som løfter hælen og er smertestillende.

  Når hælen bliver løftet strækkes senen mindre, hvilket aflaster den. Det er nemt at forstå. Hvis du prøver at placére din fod på jorden og løfter din forfod, kan du mærke hvordan din sene strækker sig langs din hæl næsten med det samme. Det er det modsatte af hvad vi og du gerne vil have! Det at løfte hælen rykker din fods kontaktflade og beskytter den imod sammenstødet idet du træder ned.

  De bedste indlæg imod benlængdeforskel

  Løsningen til den irriterende skraben mod det bagerste af foden er overraskende let. Den skal bare løftes på den rigtige måde. Du ændrer bare på din fods vinkel og punktet hvorpå din sko sidder fast når du bevæger dig. Hvis der er forskel på dine benlængder, kan du bare smide et indlæg i skoen på det kortere ben og så udjævner forskellen sig.

  Disse indlæg passer hvilken som helst sko. Placér blot hælstøtte indlæggene bagerst i dine sko. De er lavet ud af ægte vegetabilsk garvet læder, et ekstremt holdbart materiale der polstrer dine fødder godt, som også er stød-, sved- og fugtabsorberende. Der er intet bedre at lave ortopædiske indlæg ud af.

  Skriv en anmeldelse