• Hæl-Korrigerende Indlæg

  54,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Disse hæl-korrigerende indlæg er kvalitets skoindlæg som korrigerer på dine fødder hvis dine fødder ruller for meget indad (pronation) eller udad (supination). De korrigerer positur ved at løfte indersiden eller ydersiden af din hæl alt efter hvor behovet ligger. Fødder der ruller for meget indad eller udad leder til smerte i både hæl og fod. Med tiden risikerer du, at udvikle knæ- og hofteproblemer også. Indlæggene hjælper med at løse problemet. Folk med den forkerte eller dårlig positur behøver ikke at lede længere end dette kvalitetsprodukt. Indlæggene korrigerer fodens position så dine fødder ikke ruller sidelæns når du går.

  De hæl-korrigerende indlæg er ikke begrænset i forhold til hvilken type sko du kan anvende dem med. Du kan bruge dem med alle mulige sko fordi de ikke fylder særlig meget. Samtidig er de meget komfortable og enormt holdbare. De er lavet af ægte vegetabilsk garvet læder, som er det bedste materiale inden for ortopædiske indlæg, så det er meget muligt at du kommer til at have dem længere end dine sko.

  De Bedste Indlæg Til Hverdagsforbrug

  De hæl-korrigerende indlæg er ikke lavet til bestemte aktiviteter. De er lavet til at forebygge problemer med positur, hvilket betyder at du kan og burde bruge dem hver dag. Dårlig positur kan skabe et utal af problemer for dig. Alt efter om du lider af pronation eller supination, kan det føre til skeletomuskulære problemer eller ligefrem misdannelse, som kan føre til smerter i knæene og hofterne.

  Indlæggene er meget nemme at indsætte i dine sko. Placér dem blot bagerst i dine sko under din hæl.

  Indlæg Som Forbedre Muskelstyrke

  Hvis din fods position ikke er optimal, overbelaster det nogle af din fods muskler, mens andre ikke bliver brugt overhovedet. Disse ortopædiske indlæg afhjælper og forebygger positurproblemer, og forbedre dermed dine fødders muskler. Forbedret muskel funktion vil føre til bedre muskelstyrke.

  Dine muskler bliver stærkere på egen hånd, så længe du ikke tager indlæggene ud. Ortopædiske indlæg kan gøre dine fødder stærkere imens de lindrer belastet væv og ledbånd på samme tid.

  Skriv en anmeldelse