• Guld & Sølv Snørebånd

  Sølv Snørebånd / Guld Snørebånd

  Når du rocker guld- eller sølvsnørebånd skaber dine fødder deres egen entré. Så lige fra start af kommer du ind i et rum mindst to gange. Og selvom de passer til de fleste snørebåndshuller (eyelets) på nye sko, fås de i en lidt bredere længde end typiske flade snørebånd: du leder efter det ekstra pift, så vi gav dine diamant sneaks mere rum til at glimte. Når det handler om at skinne igennem er sølv- eller guldsnørebånd det bedste valg. Fordi når dine fødder skinner som solen, drejer hele verden rundt om dig.

  1740+ solgte produkter
  1740+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  1270+ solgte produkter
  1270+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par

  Andre kategorier

  Guld/Sølv Snørebånds Detaljer

  - Bredde: 10 millimeter
  - Bedst til: Guld, sølv, glimmer og iøjnefaldende sko
  - Materiale: Polyester, vævet i et kraftigt mønster til uovertruffen robusthed
  - Stræk: 7%
  - Holdbarhed: 9/10
  - Fås i 9 forskellige længder: 70 cm, _, 110 cm, 130 cm, 150 cm, 175 cm, 200 cm, 250 cm og 300 cm.  

  Skinnende Nye Erstatningssnørebånd

  Selv hvis de snørebånd der fulgte med dine sko er i guld eller sølv, er et par fra FeetUnique en garanteret opgradering. Eftersom vi specialiserer os i snørebånd, er hele vores fokus på at skabe varer som ganske enkelt er små mirakler. De passer til næsten alle nye sko, gør de mest triste sko til de gladeste sko verden har set, og måske kan de endda ses fra det ydre rum, så imponerende er glimmeret. For at sige det simpelt, hvis folk kun gik med snørebånd, uden sko, ville sølv og guld være de mest solgte snørebånd.

  Glimter Mere, Klarere og Stærkere

  Det metalliske look på vores sølv- og guldsnørebånd pifter ikke kun stilen op: med en 9 ud af 10 på holdbarhedsskalaen, kommer de så tæt på metal-snørebånd som man kan komme, og det er til at se. Billederne på vores hjemmeside er ikke redigeret, de her snørebånd glimter virkelig så meget og så klart, de konkurrerer med en krystalklar nattehimmel og kaster skam over krystallerne på overfladen af en skinnende sø. De her snørebånd er inspireret af alt det der får os til at sige: Åååååh og Aaaaah. Og hvis vi må blære os: det lykkedes.

  Pifter Dit Outfit og Din Personlighed Op

  Folk kommer til at ville røre dine guld- eller sølvsnørebånd, så det ligner at de bøjer sig for dig: Perfekt, eftersom du er ved at finde din indre konge eller dronning frem. Kong Midas ville ønske han havde haft snørebånd som disse. Vi er rimelig sikker på at de her snørebånd kan bruges som valuta i nogle lande. Du kan slippe af sted med at bruge dem som halskæde, armbånd, glimmer til din bimmer eller til din palads-lobby. Spøg til side, de her snørebånd får hoveder til at dreje, uanset om de matcher med resten af dit outfit eller ej.

  Komfort, Klasse og Kool

  Både sølv- og guldsnørebåndende viser den perfekte balance mellem tidsløs elegance og moderne pop-kultur, en klassisk kombination som blander det bedste fra både gammelt og nyt. Middelalderen møder Hollywoods røde løber. Men der er mere til det, end bare at se fantastisk ud. Du kan også nyde 7% stræk-fleksibilitet som gør det let at løbe efter dine drømme. De er vævet med et høj-friktions mønster, som gør at de ikke går op, så du aldrig snubler på din vej. De er så smukke at de siger mere end hvad vi kunne sige med en million ord (det er klasse). Imens alles øjne hviler på dig kan du nyde de tre K’er: komfort, klasse… og Kool.

  God For Jorden

  Skil dig ud med god samvittighed. De ser måske ud som om at miljøvenlighed blev smidt ud af vinduet, men alle vores snørebånd er faktisk certificeret af OEKO-TEX® STANDARD 100 testing. De betyder at, på trods af glimmer og glitter og de iøjnefaldende guld- eller sølvfarver på disse snørebånd, bruger vi blegemiddel, farvestoffer og andre kemikalier på den mest miljøvenlige måde der findes. Så du bliver ikke bare en lysende modestjerne, du hjælper også til at gå en lysere fremtid i møde. Win-win.

  Høj Kvalitet, Lav Pris, Ingen Risiko

  Du behøver ikke betale åndssvage priser for guld- og sølv snørebånd i høj kvalitet. Selvom vi tilbyder den længste holdbarhed, aldrig-falmende, og altid beundringsværdige snørebånd som ingen andre mærker når til sokkeholderne, sælger vi det hele til kun 39,95. Du kan også returnere dem til enhver tid, så sikre er vi på at de holder for evigt, og ser fantastiske ud for evigt. Og jo, for evigt at langt fra nu, men vi bliver nødt til at tænke på evigheder, eftersom vi sælger snørebånd som sørger for at folk husker dig for evigt.