• Gel hælindlæg med støtte

  119,00 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Din fod er en indviklet anatomisk struktur med over 50 ledbånd og muskler, 30 sener, 33 led og 26 knogler. Løb, gang eller bare det at stå på hårde overflader i længere perioder kan gøre skade på dine ledbånd, muskler, knogler og led, især omkring hælen. Selvom plantar fasciitis er den mest normale årsag til hælsmerte, er der en del andre som man kan passe på med som hælspor, dårlig positur, seneinflammation og mere seriøse som klemte nerver og gigt.

  Når du først har oplevet smerte fra en af ovenstående skader eller sygdomme, så er du ikke i tvivl om at det noget du er nødt til at gøre noget ved. Du ville sikkert også ønske at nogen havde fortalt dig at det er vigtigt at have noget stødabsorberende for dine hæle så du undgår at udvikle problemer i første omgang. Hvis du ikke har udviklet nogle skader men bare har milde smerter engang imellem, så har du et luksusproblem; du kan nå at gøre noget ved det inden det er forsent.

  Indlæg til hælspor og behag

  Indlæggene er et godt valg hvis du har brug for ekstra komfort til dine hæle. De støtter dine led og ledbånd omkring hæl-knoglen med en blød stødabsorberende effekt. Vores gel hælindlæg kan ikke bruges for meget da materialet er særligt til at beholde sin form, så din hæl har den rigtige positur, uanset hvor lang tid du har været aktiv.

  Vores indlæg er anvendelige for enhver som oplever smerte i hælen, særligt folk der oplever hælspor. For værre smerte, venligst tag et kig på produkterne i vores ortotiske kategori.

  Hvorfor er gel hælindlæggene effektive overfor fodsmerte?

  Silikone gel fordeler presset på hele hælen og er dermed smertelindrende, da smerten ellers ville være isoleret til et bestemt punkt. Med den støtte er din hæl altid i den rigtige position. Indlægget vil passe i enhver sko. Silikonen der er brugt garanterer perfekt stødabsorbering og forhindrer skader. Den mister aldrig sin form, hvilket gør det til en fantastisk investering.

  Indlæggene kommer i to størrelser: 36-40 og 40-46. Vælg intervallet som inkluderer din størrelse. Du kommer til at elske dem mange år ud i fremtiden. Vedligeholdelse er super simpelt. Indlæggene er diskrete og nemme at gøre rene (kan vaskes), den synbare del er gennemsigtig med en grøn markering der viser hvor hælen skal være. Det gør dem nemme at indsætte.

  Skriv en anmeldelse