• Fleece Såler

  49,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Vores specialiseret fodtøjs-brand er stolte af at kunne præsentere et af vores bedste produkter - vores super komfortable fleece såler med en stødabsorberende effekt. Selvom fåreuld tilbyder en fantastisk varme, skal fleece ikke undervurderes, særligt når man betragter hvor meget tyndere det er.

  Det holder sig også bedre end fåreuld. Fleece såler er perforeret så luft kommer igennem dem, hvilket mindsker lugt og fugt.  Sålene gør det af med sved og lugt fordi de indeholder aktivt kul. Sålene sidder fast takket være latex i bunden af dem og et blødt top lag.

  Varme Såler til Støvler

  Leder du efter såler der gør det af med lugt og fugt og sørger for ekstra varme? Så skal du ikke lede meget længere end vores varme såler til støvler. Vores fleece såler holder dine fødder varme uden at tage for meget plads i dine sko. Den innovative teknologi brugt til at kombinere fleece i den bedste kvalitet med aktivt kul sørger for fantastisk temperatur regulering og varme i dine sko.

  Fleece har været kendt for utrolige varme-generende egenskaber siden tidernes morgen. Tilbage i Anden Verdenskrig, brugte soldater fleece frakker når det var under nul grader udenfor. Fleece hjælper kroppen med at holde på varmen på en naturlig måde, selv i de værste vintre. Vores fleece såler er en praktisk gave som enhver ven eller elskede vil holde af og nyde i mange år frem.

  Fleece er også et af de mest holdbare materialer. Faktisk er der videnskabelig evidens der viser at det er det eneste naturlige materiale der holder formen uden at gå i stykker med tiden - uanset hvor mange gange det bliver bøjet.

  Endnu et plus er at vores såler vil passe enhver sko da de er skåret til størrelsen. Bare husk at du ikke skal vaske dem. Følg linjerne bag på for at skære dem til dine sko, indlæg dem i skoen og nyd varmen og komforten når det er koldt eller frysende udenfor. De er effektive uanset hvilken aktivitet der er tale om, så længe du har brug for at holde dig varm og tør.

  Ingen grund til at udsætte dine fødder for den onde vinter mere. Køb dem nu.  Skriv en anmeldelse