• Flade, elastiske snørebånd i turkisblå (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Lav smukke slip-ons med flade, turkisblå no-tie snørebånd.

  Med en farve, som du ikke ser hver dag og en bekvemmelighed, der gør hver dag til en fornøjelse, er turkisblå elastiske no-tie snørebånd på vej til at ændre den måde, du tænker fodtøj på. Du behøver ikke længere at lede efter slip-ons, der kan spare dig tiden, du bruger på at binde snørebånd flere gange dagligt. Du behøver ikke mere at bøje dig ned for at binde dine egne sko eller på dén, du køber snørebånd til. Sæt disse snørebånd i alle størrelser og typer af sko, juster dem og lås dem på plads. Så er du ude af døren.

  Nemt sat i på både børne- og voksenstørrelser.

  Vi sælger ikke vores one-size produkter, der passer alle, medmindre det giver mening. En del af skønheden ved elastiske no-tie snørebånd er, at de kan strække sig med 130%, så alle kan stramme deres sko til præcis, som de kan lide det. Hvis vi solgte specifikke størrelser, ville to mennesker med samme størrelse kunne risikere at behøve to forskellige længder. Ved at sende ekstra lange snørebånd til alle, er det nemt at sætte dem i dine sko og derefter tilpasse det overskydende snørebånd.

  Nyd en holdbarhed, der overgår skoene.

  Når du først har din perfekte pasform, kan du uden problemer overføre snørebåndene til det næste par sko. Flade, elastiske snørebånd er nemlig utroligt nemme at rengøre og slides ikke som traditionelle stof snørebånd. De trævler heller ikke eller filter sig sammen.  Uanset om du er atlet, eller du tager dine sko med på en afslappende ferie, vil de her snørebånd være på din side, og du kan bruge de samme snørebånd i forskellige sko igen og igen.

  Find den perfekte farve til din stil

  Snørebånd i en kombination af turkis og blå. Et glimrende farvevalg - spændende og unikt! Derfor kan turkisblå, flade no-tie snørebånd virkelig tilføre stil til et par standart-sko.

  6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique

  KUN SNØREBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
  KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
  TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
  GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb.
  100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
  GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.

  Skriv en anmeldelse