• 3150+ solgt

  Flade sorte snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Nogen gange er det bedst at holde tingene enkle. Det er lige præcis hvad du får med vores flade sorte snørebånd. Men enkelt betyder ikke kedeligt. Enkelt betyder at du er selvsikker og ved at resten af dit outfit sagtens kan klare sig, imens at de klassiske sorte snørebånd sætter prikken over i'et. Disse snørebånd er den ekstra detalje du har ledt efter. 

  Selvfølgelig har du set andre rundt omkring med alle mulige forskellige snørebånd i forskellige farver og mønstre. Men nogen gange er det vigtigste små detaljer. Hvorfor råbe når du kan hviske endnu højere? Disse klassiske sorte snørebånd giver sofistikeret slagkraft, som en tærte kastet i hovedet på en skuespiller i en klassisk sort/hvid film. De bringer de to verdener sammen. 

  Hvide sneakers? Intet problem. Vores flade sorte snørebånd giver den perfekte kontrast uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Sorte sneakers? Igen, intet problem. Disse snørebånd passer til alt, og giver dine sneakers en omgang tiltrængt kærlig pleje. 

  Du kan ikke sætte en pris på alt ovenstående. Der er ingen der kender den ægte værdi af alt det som disse snørebånd bringer med sig. Vi skønner at det er omkring 39,95. Det er nok det værd, ikke sandt? 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-Black
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt