• 340+ solgt

  Flade neon orange snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Der findes ikke særligt mange snørebånd som automatisk bliver rummets midtpunkt. Meget få snørebånd har den pondus der skal til. Hvis du er på udkig efter snørebånd der er til stede og har et formål, så er disse helt perfekte til dig. Du har fundet vores flade neonorange snørebånd. Du er kommet til det rette sted. 

  Ingen skal sige at disse snørebånd kun passer til særlige anledninger. Eller at orange er en farve som er bedst på frugter og på væggene til toilettet. Disse snørebånd er et oprør. De har ikke tid til at følge reglerne. 

  Neon-orange snørebånd fortæller mere om hvem du er end du aner. De viser at du er en trendsetter, at kærligheden til neon ikke behøver være begrænset til Halloween, disko eller rave-fester. De viser at du er selvsikker, og ikke bange for at skille dig ud fra mængden. De viser at dine fødder bliver festens midtpunkt, fra det øjeblik du træder ind af døren, og at det er helt okay med dig. Man kan få meget for kun 39,95, synes du ikke? 

  Normalt ville vi anbefale nogle farve-kombinationer til dine nye neon-orange snørebånd. Men vi ved, at folk som bærer neon og orange, ikke lytter til anbefalinger. Så bind dine nye snørebånd og tag verden med storm! 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-NeonOrange
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt