• 470+ solgt

  Flade lyseblå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Snørebånd behøver ikke at skrige på opmærksomhed for at fuldende dit outfit. Nogen gange fungerer de bedst som prikken over i'et, eller måske endda som apostroffen, efter prikken over i'et. Hvis du leder efter et par snørebånd som kan give dig den afgørende detalje, så er disse flade lyseblå snørebånd helt perfekte. 

  Lyseblå er en sart farve til de sarte sjæle. Derfor vil du også se, at disse snørebånd binder skoene på kaffe-feinschmeckere, følsomme kunstnere og musical-elskere. Dette er snørebåndene til folk med store drømme og store ambitioner.  De vil få dine fødder et skridt tættere på dine kreative mål. 

  Vores lyseblå snørebånd er et betryggende smil, et kram når tingene ikke går som de skal. De oser af selvtillid og af en indre fortrolighed, som kun få farver kan matche. 

  Så lad dig ikke narre af det sky ydre. Dette er snørebåndende som er stille, men robuste. De er perfekt til de mennesker som forstår at det handler om rejsen, ikke hvor meget støj man laver før man når sin destination. 

  Vi anbefaler at holde tingene simpelt med disse lyseblå snørebånd. Sæt dem sammen med klassiske farver som hvid eller grå, for en diskret, men iøjefaldende kombination. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-LightBlue
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt