• 490+ solgt

  Flade lilla snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Her hos Feetunique bruger vi lang tid på at tænke på farver og farvernes konnotationer. Det har du sikkert opdaget. Men lilla er en farve vi stadig ikke kan regne ud. Derfor kan vi kun med sikkerhed sige en ting om vores flade lilla snørebånd, og resten er spekulationer: lilla er meget mere end hvad man tror. Lilla er som et løg, med masser af lag. 

  Så hvad gemmer der sig under alle disse lag? På overfladen er lilla jazzet og kreativ. Men længere inde gemmer der sig mystik. Ved første øjekast tror man måske at de er sorte, marineblå eller en anden fornuftig farve. Men hvis man virkelig ser efter vil man se magien ved den utrolige lilla. Disse snørebånd er både modige og udadvendte, men de forstår at tilpasse sig tid og sted. Som en klovn til en begravelse, ved lilla hvornår den skal holde sig tilbage, og den kan derfor gå begge veje, alt efter situationen. 

  Vi anbefaler vores flade lilla snørebånd med sort og hvid, eller andre rolige farver. Alternativt kan du sammensætte dem med gul, grøn eller rød og skabe en modig kombination som med sikkerhed vil give dine sneakers opmærksomhed. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-Purple
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt