• 3580+ solgt

  Flade hvide snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Enhver erfaren snørebånds-ekspert kan fortælle dig, at nye snørebånd er perfekte til at puste liv i dine gamle sneakers. Og der er ikke noget mere nyt og friskt end vores flade hvide snørebånd. Disse snørebånd giver dig alt du behøver, uden at tiltrække sig alt for meget opmærksomhed. Det er en absolut klassiker, et ægte must-have i en enhver garderobe, og de er så lækre, at du vil føle dig helt nostalgisk hver gang du tager dine sko af. Åh, kan du huske dine gode gamle sprøde hvide snørebånd? Vent, dem havde du jo på for kun fem minutter siden.. 

  Så det er ret ligetil: Vores flade hvide snørebånd er tidsløse. De passer til alle trends, og går aldrig af mode. Vi ved at verden er et travlt sted. Nogengange mangler man bare en form for stabilitet, til at holde begge ben solidt plantet på jorden, og holde begge sneakers solidt fastspændt på fødderne. Kort sagt: de her snørebånd vil ikke skuffe dig. 

  Men det handler også om stil. Vi overdriver ikke når vi siger at vores hvide snørebånd passer til alt. Sort, blå, rød, gul - de giver en sprød kontrast til alt. Og få de rene, simple linjer til en overkommelig pris. Kan du bære dem? 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-White
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt