• 1400+ solgt

  Flade gule snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Vi ved det: Det er let at bruge timer, måske endda dage, på grundigt at overveje hvilke snørebånd der passer bedst til dine sneakers. Det kan være en lang proces. Man overvejer alle mulighederne, plusser og minusser, farvesammenhænge og potentielle farvesammenstød... ja, det er ikke for alle. Nogen mennesker vil bare gerne have et par snørebånd som siger: "Her er jeg, hvor er champagnen?" Det er disse mennesker som vælger gule snørebånd

  Med skrig-gule snørebånd ved du hvad du har med at gøre. Dem som bruger disse snørebånd står ikke og surmuler i et hjørne. De er festens midtpunkt. Disse snørebånd holder skoene fastspændt på fødderne af den sidste gæst der forlader sommerfesten. 

  Det er ligetil: Vores flade gule snørebånd tiltrækker opmærksomhed uanset hvad du sammensætter dem med. Vi anbefaler dog stadig hvid, rød og grøn. Eller sort, hvis du går efter humlebi-looket. 

  Når vi lukker øjnene og tænker på vores gule snørebånd, ser vi solskin, isvafler og smil. Faktisk, alle de bedste ting. Selvom intet af dette bliver leveret sammen snørebåndene, garanterer vi at disse gule snørebånd lader dig komme skridtet tættere på.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-Yellow
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt