• 690+ solgt

  Flade grønne snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Normalt har alle farver en historie at fortælle, og et budskab at viderebringe. Men ikke grøn. I stedet for at diktere, giver vores flade grønne snørebånd plads til, at du selv kan sætte dit eget præg på tingene. Nok er disse snørebånd grønne, men de er også neutrale; et tomt lærred. En  naturlig farve til naturlige mennesker. 

  Når vi sætter os ned og tænker over, hvilke ting der som oftest bliver associeret med grøn, er der en ting som går igen: Optimisme. Så det er det de er. Grønne snørebånd hjælper dig med at sætte den ene fod foran den anden. De symboliserer fremskridt, det fremadrettede og det positive. Når du har disse snørebånd på, tænker du på fremtiden, fordi grøn ser sig aldrig tilbage. 

  Grøn giver også en association af kreativitet og komfort. Derfor tror vi at disse snørebånd er perfekte til indendørs gartnere, naturister og landskabsfotografer. Denne specifikke grønne farve er også ret festlig, og vil med glæde bære dig og dine sneakers gennem efteråret og vinteren og ind i foråret. Ja, du kan bære dem hele året, hvis du vil. 

  Prøv vores flade grønne snørebånd med rød, brun, grå eller hvid. For kun 39,95 kan du udstråle positivitet, karisma og humor, for hvert skridt du tager.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-Green
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt