• Flade, elastiske snørebånd i sort (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Sorte, flade no-tie snørebånd - Det bliver ikke mere bekvemt!

  Udnyt dine skos fulde potentiale med sorte, elastiske no-tie snørebånd i fladt design. I stedet for at ødelægge din stil og bevægelsesfrihed med store knuder og at binde snørebånd flere gange om dagen, kan du få et par lækre slip-ons, der ikke kun ser godt ud men også føles bedre. Når først du har sat snørebåndene i dine sko, skal du aldrig snøre dem igen. Og holdbarheden er så god, at de garanteret vil overleve dine sneakers. Uanset hvilken stil, dine sko har, og hvilken livstil du har,  vil du ikke blive skuffet over de sorte, flade no-tie snørebånd.

  Mere sikre end snørebånd, der skal bindes.

  Disse snørebånd kan strække sig 130%, hvilket gør det muligt at stramme dem til den nøjagtigt bedste komfort og samtidig være i stand til at lade dine fødder glide let i. Uden at du skal bekymre dig om, at dine fødder skrider ud. Så hvad enten du er atlet eller bare går dig en tur, kan du altid forvente den perfekte pasform. Når man binder sine snørebånd hver dag, risikerer man, at de går op og sætter sig fast i noget. Og så siger vi ikke mere!

  Sorte snørebånd går aldrig af mode

  Udover at slippe af med den knapt så attraktive knude, er disse snørebånds sorte farve ekstremt anvendelig og alsidig. Den stikker selvsikkert ud uden at være for fremtrædende på dine sko. Dette gør dine nye snørebånd ideelle til enhver lejlighed, og kan gå til et hvilket som helst par sneakers.


  Sådan virker sorte, flade no-tie snørebånd

  Når din pakke ankommer, finder du to sorte, elastiske snørebånd af 100 cm i længden, som passer i alle sko bortset fra høje støvler. Du skal helt enkelt bare sætte den i, som om du ville gøre med almindelige snørebånd. Stram og sæt de medfølgende låse på plads, og trim det overskydende snørebånd. Så nemt er det, og derfor er de også helt perfekte til aktive voksne, børn, ældre og alle andre med behov for en nem måde at kommer i skoene på. 

  6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique

  KUN SNØRRENBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
  KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
  TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
  GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb.
  100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
  GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.

  Skriv en anmeldelse