• 1500+ solgt

  Flade røde snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Venter en vigtig begivenhed lige om hjørnet? Er du på udkig efter snørebånd som vil gøre et indtryk? Vi ved, at der er mange måder man kan gøre sin entre på. Du kunne for eksempel rappelle ned fra taget, komme i et privat jetfly, eller på ryggen af en elefant, men alle disse muligheder koster mere end 39,95. Her hos Feetunique specialiserer vi os i at give dig muligheden for at gøre en mindeværdig entre, kun ved hjælp af dine fødder. Hvorfor sparke døren ind, bogstaveligt talt, når dine snørebånd kan få dig til at flyve gennem rummet (i overført betydning, naturligvis).

  Disse røde snørebånd gør netop dette; de giver dine sneakers fornyet liv, med en levende rød farve som på ingen tid vil gøre dine sko til festens midtpunkt. Farven rød har et blandet omdømme. Jo, rød symboliserer fare, men det er vel ikke altid en dårlig ting? Rød er uforudsigelig, rød er spænding. Farven rød lader alle vide, at det er her det sker. 

  Disse røde snørebånd giver en perfekt kontrast til hvide eller sorte sneakers. Den mere eventyrlige snørebånds-ekspert vil kunne skabe nogle gennemførte kombinationer med grønne, blå eller grå sneakers. 

  Så det er ret ligetil. Vores flade røde snørebånd er kommet for at blive. De skiller sig ud, og er ikke til de sarte sjæle. Perfekt. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-Red
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt