• Flade, elastiske snørebånd i neon-gul (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Neon-gule, elastiske no-tie snørebånd - Så behøver du aldrig binde dine sko igen.

  Dine nye snørebånd skal bindes præcis én gang, derefter skal du aldrig binde dine sko igen. Med en strækevne på 130% er du sikker på perfekt komfort og pasform hver eneste gang, du tager dine sko på. Uden sløjfer og knuder behøver du heller ikke at bekymre dig om, at snørebåndende sætter sig fast i noget, eller du falder i dem. Og så er den neon-gule design et blikfang, som du kan style dine favorit-sko med.

  Én størrelse passer i alle sko

  Bortset fra høje ankelstøvler, er der ikke en sko, der er hverken for lille eller for stor til vores elastiske no-tie snørebånd. Det skyldes, at du trimmer det overskydende snørebånd af og derefter sætter de medfølgende låse på plads. Du kan endda lave en sløjfe foroven, som på standard-snørebånd, hvis du foretrækker dette. Disse snørebånd er både til dine børn, der vil hurtigt ud og lege. Eller til bedsteforældrene, der slipper for at bøje sig ned og binde deres sko. Uanset hvem der bruger dem, skuffer disse flade, elastiske neon-gule snørebånd aldrig.

  Neon-gule not-tie snørebånd overlever dine sko

  - Og de vil se godt ud, mens de gør det. De er designet til at have en ekstrem slidstyrke, så de vil holde længere end de sko, du sætter dem i - uden at miste sin neon-glød.

  6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique
  KUN SNØRRENBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
  KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
  TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
  GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb. 
  100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
  GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.
  Skriv en anmeldelse