• 2020+ solgt

  Flade navyblå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Har du nogensinde søgt efter de perfekte snørebånd, men blev distraheret af din søgen efter Nirvana? Er du så afslappet at du ikke kan huske sidste gang du var vred? Besøgte du engang et buddhistisk tempel, og endte med at blive der i syv måneder? 

  Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål, så har vi de helt rigtige snørebånd til dig. Du er tydeligvis den fredsommelige, eftertænksomme type. Du er den folk opsøger, det rolige fyrtårn som guider dine venner gennem livets urolige bølger. Du er marineblå. Troværdig, inderlig, idealistisk  

  Vores klassiske marineblå snørebånd sætter den perfekte stemning, som passer til din afslappede personlighed. De er standhaftige når der er brug for det, men for det meste er de stille, og chill. Kort sagt, de passer perfekt uanset hvad de bliver sat sammen med. 

  Men med stor visdom kommer et stort ansvar. Marineblå ved dette. Det er derfor disse snørebånd er den perfekte balance mellem at blive respekteret, og samtidig at tage livet som det kommer. De er din oase, i en ørken af ensformighed. De skærer igennem og beviser at man godt kan være en dagdrømmer, og samtidig blive tager seriøst. Der findes ingen andre steder hvor du kan få så meningsfulde snørebånd, til kun 39,95. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-NavyBlue
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt