• Flade, elastiske snørebånd i navy blå (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Et produkt der lever fuldt op til sit navn.

  No-tie snørebånd er præcist som navnet angiver. Når du har udskiftet dine gamle snørebånd skal du aldrig mere bekymre dig om at binde dem igen. Farven er præcist som på billederne. Hos Feetunique tilbyder vi fuld garanti på vores snørebånd.


  Hvordan virker no-tie snørebånd?

  Vi sender dig to ekstra lange snørebånd og fire tilhørende låse. Alt hvad du skal gøre er at binde dine sko med dem, binde dem så stramt som du ønsker, og klippe det overskydende stykke af snørebåndene af. Herefter er skoene klar til du kan hoppe i og ud af dem på få sekunder.

  Vi sælger ikke nødvendige dele ved siden af.

  Vi sælger no-tie snørebånd i mange farver og varianter, men når du køber et sæt hos os kan du være sikker på der altid følger alle de nødvendige dele med. Ingen grund til at bekymre sig om hvorvidt der skal bruges flere ting for at benytte snørebåndene.

  Hvorfor lige disse navy blå no-tie snørebånd?

  Med navy blå snørebånd fra Feetunique er du sikker på at spare penge i dag og tid i morgen. Med gode priser og gratis frakt er der ingen grund til at tøve. Skulle du mod forventning ikke være helt tilfreds med dine varer refunderer vi din ordre uden at stille irriterende spørgsmål. Vi kræver ikke engang at du sender dem tilbage. Bestil i dag!

  Skriv en anmeldelse