• Flade, elastiske mørkegrå snørebånd (no-tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Alle sko bliver til slip-ons med mørkegrå, elastiske no-tie snørebånd.

  Hvorfor vælger folk at forvandle deres sko til slip-ons? Fordi de aldrig behøver at snøre deres sko igen med flade, mørkegrå no-tie snørebånd. Du vil opleve den samme perfekte pasform og flotte look dag efter dag efter dag.

  Én størrelse passer alle.

  Når først dine venner og familie regner ud, hvor meget tid du sparer ved ikke at binde snørebånd, og hvor godt dine sneakers ser ud, er de omvendt. Fra de mindste fusser til de største plader i huset, passer vores flade, mørkegrå og elastiske no-tie snørebånd. Du skal blot sætte dem i, stramme dem som du ønsker, sætte de medfølgende låse på og klippe overskydende snørebånd af. Indtil skoene er slidt ud, har du et par lækre slip-ons. Snørebåndende vil nemlig stadig være fede, når skoene er færdige. 

  Mørkegrå, elastiske snørebånd overlever dine sko.

  Holdbarhed er en af ​​vores topprioriteter. Uanset om det er vores fineste, tyndeste snørebånd eller snørebånd lavet til vandrestøvler, holder fodtøjstilbehør fra FeetUnique bare længere. Og det gælder i aller højeste grad for disse snørebånd. Materialet vil uden tvivl overleve de sko, de sætter dem i. De falmer og trævler aldrig - Det garanterer vi.

  En underspillet men stilfuld farve, der går til alt.

  Mørkegrå er en farve, du kan bruge, uanset om du skal ud i formelt eller uformelt ærinde. Det er ikke en larmende farve. Det er en cool farve. En af de farver, der lader folk vide, at du er lige lidt vildere end sort men ikke så opmærksomhedskrævende som hvid. Mørkegrå er også god til at nedtone stærke farver, hvilket skaber et unikt look, der passer godt til alle typer sko.

  6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique

  KUN SNØRRENBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
  KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
  TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
  GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb.
  100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
  GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.

  Skriv en anmeldelse