1070+ solgt

Flade lyserøde snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Dagene hvor denne lyserøde farve kun var til piger, er forbi. Nu kan mænd bære vores flade lyserøde snørebånd med stolthed. Lyserød er mere kraftfuld end man tror. 

Så hvad siger vores lyserøde snørebånd om dig? Vi tror at de viser at du er tilgængelig, at du er den venlige fremmede, som med glæde viser forvirrede turister på rette vej. Lyserøde snørebånd viser at du har nemt ved at skabe venskaber der holder for evigt, og at du er et stolt 90'er barn. Men vigtigst af alt viser denne farve at du har en følsom side, og at du er helt okay med at vise den frem. Nåårh. 

Først og fremmest oser lyserøde snørebånd af selvsikkerhed. Dette er farven som ofte bliver undervurderet, hvilken giver den perfekte mulighed for at overraske og overgå alle forventninger. Og hvem vil ikke gerne opnå det?

Du har fanget det: Med disse snørebånd bliver verden aldrig den samme igen. For de bedste resultater anbefaler vi at sammensætte disse skønne lyserøde snørebånd med hvide kondisko. Nogengange er det simple, simpelthen, bedst. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 8M-Flat-LightPink
Bredde: 8mm
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt