• Flade, elastiske snørebånd i lysegrå (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Træt af at binde snørebånd? Du er ikke den eneste.

  Vi har tilføjet et udvalg af no-tie snørebånd fordi vi selv var trætte af at skulle binde snørebånd. Det er spild af tid og heller ikke godt for ryggen at skulle bøje sig ned hele tiden. Da der ikke er nogen løse ender på snørebåndet er det heller ikke muligt at de går op igen. Det betyder at du binder dine snørebånd en aller sidste gang og fremover smutter dine fødder ned i skoen på sekunder.

  Den bedste måde at have en neutral farve på.

  Lysegrå virker med alle farver. Det gør dem til et meget alsidigt valg der kan bruges til rigtig mange sko. Derudover så forbedre de også udseendet ved ikke at kræve en slatten sløjfe på din sko. Du spænder dem blot som du ønsker første gang og klipper det overskydende stykke snørebånd af.


  Pakken indeholder alt hvad du skal bruge.

  Vi sælger ikke nødvendigt tilbehør ved siden af. Alt hvad du behøver for at bruge disse snørebånd følger altid med. Du skal blot bestille det antal sæt du ønsker og alt medfølger.


  Hvorfor lige lysegrå snørebånd fra Feetunique?

  Du leder efter høj kvalitet til en god pris. Du vil være sikker på at få det du ser på billederne. Og dine snørebånd skal virke hver eneste dag i lang lang tid. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på vores snørebånd.

  Skriv en anmeldelse