• 1750+ solgt

  Flade lysebrune snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Vores flade lysebrune snørebånd er til de kloge tænkere og filosofi professorerne. De er afslappede og dog formelle, modige og dog tilbageholdne. De har også den perfekte farve til den klodsede kaffedrikker, som konstant spilder på skoene. 

  Så hvordan kan vores lysebrune snørebånd få dig et skridt tættere på at blive den kloge af vennerne, den som folk kommer til for at få råd? Det fungerer sådan her: Disse snørebånd udtrykker, at selvom du ikke er klar til at forpligte dig til den komplet brune stil, er du stadigvæk ikke klar til fuldstændig at fravælge den. Du dypper tæerne før du tager springet. 

  Dette enkle udtryk fortæller en hel del til verden omkring dig. Først og fremmest giver det indtrykket at du er rolig og eftertænksom, at du ikke tager unødvendige chancer og at du overvejer dine beslutninger. Det er den slags mennesker som uundgåeligt ender som verdens ledere, diplomater og vindere af Nobels Fredspris. Så godt klaret. Med de lysebrune snørebånd er du på rette vej. Du kan sende os et takkebrev senere. 

  Vi anbefaler disse lysebrune snørebånd med en sart gul, hvid, blå, grøn, lilla og rød. Resten er op til dig. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 8M-Flat-LightBrown
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt