• Flade, elastiske snørebånd i lysebrun (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Nu er det officielt slut med at binde snørebånd.

  Hvis det tager dig 10 sekunder at binde snørebånd og nogle sekunder at få skoene af igen bruger du over to timer om året bare på at binde snørebånd. Tag den tid tilbage med disse snørebånd. Udover de bedste priser og gratis fragt har vi også det største udvalg af farver, indklusiv denne lækre lysebrune variant. Bestil i dag og oplev hvordan det føles at hoppe ud af døren på sekunder.  Klar til aldrig at binde dine snørebånd igen?

  At binde disse snørebånd i dine sko første gang kræver tre simple trin. Først binder du dem i skoene og strammer dem efter behag. Herefter føre du snørebåndene gennem låsene. Til sidst klipper du blot den overskynde del af snørebåndene af. Herefter skal du aldrig mere røre en finger når du skal have dine sko på.


  Hvad inkluderer pakken?

  I pakken finder du et par ekstra lange elastiske snørebånd. På den måde er vi sikre på at de passer til alle. De fire låse du skal bruge medfølger selvfølgelig også. Med andre ord får du alt hvad du skal bruge. Ingen ekstra ting at bekymre sig om.


  Hvorfor vælge Feetunique?

  Vi er et mindre hold der går op i at servicere vores kunder. Derfor tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti uden at stille spørgsmål. Hvis du ikke er fuldt tilfreds med dine nye snørebånd refunderer vi din ordre og vi kræver ikke engang at du sender dem tilbage. Bestil uden nogen bekymringer i dag!

  Skriv en anmeldelse