Flade, elastiske snørebånd i lilla (no tie)

49,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

Lilla, elastiske no-tie snørebånd forvandler dine sko til flotte slip-ons.

Lilla er en smuk farve, der er taget til helt nye højder med vores flade, elastiske no-tie snørebånd. Måden lyset rammer dem på, vil booste din stil, og bedst af alt er du færdig med at spilde tid på at binde dine sko igen. Når de ankommer, sætter du dem blot i, så de giver dig maksimal komfort og trimmer det overskydende af ​​snørebåndene. Som ved et trylleslag har du fået et par slip-ons. Lilla elastiske no-tie snørebånd er præcis som de lyder, og du kan forvente den højeste kvalitet fra FeetUnique. Derudover konkurrencedygtige priser og fri fragt. Kort sagt, du er kommet til det rigtige sted.

Sikker, behagelig pasform, der aldrig vakler
Snørebåndene har 130% strækbarhed, hvilket gør dem i stand til strække sig til mere end dobbelt længde. Dette betyder, at du får en sikker pasform, mens elasticiteten giver dine fødder stor komfort. Materialets kvalitet og avancerede slidstyrke betyder også, at lyset i den smukke lilla farve ikke vil falme, og at snørebåndene garanteret vil holde længere en ethvert par sko, du sætter dem i. 

Standardstørrelsen passer perfekt til din sko

Medmindre der er tale om en høj ankelstøvle, så er disse snørebånd 100% en-størrelse-passer-alle. Når dine snørebånd ankommer, vil du bemærke, at det virker som om, de er for lange. Dette er fordi, du skal stramme dem til, så de passer lige præcis til dine fødder. Derefter sætter du låsene på og trimmer det overskynde snørrebånd af. Så nemt er det. - Vidste du, at et menneske kan bruge op til en hel måned på at binde og løsne sine sko i løbet af et liv? Få din tid tilbage - uanset din skostørrelse.

6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique.

KUN SNØRRENBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb. 
100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.
Skriv en anmeldelse