• 110+ solgt

  Flade læder sorte snørebånd

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Få et unikt look
  • Flosser og knækker ikke
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Leveres direkte i din postkasse

  Overtag Verdensherredømmet Med Sorte Lædersnørebånd 

  Sorte lædersnørebånd forvandler sneakers til speakers. Speakers som spiller dit eget personlige soundtrack. Verden kommer til at bevæge sig til din rytme. Hvis du skruer op for lyden, følger verden trop, og hvis du skruer ned for at slappe af, så gør resten af verden det samme. Og kun på grund af dig og dine snørebånd.

  Det er nemlig rigtigt. Du kommer til at styre jordens rotation, bare ved at leve dit liv. Det er den magt der følger med vores sorte lædersnørebånd. 

  Det mest universelle symbol for klassisk sexet er sort læder. Det er lækkert og sofistikeret, men med en kant af mystik og spænding. Du ved aldrig hvor disse snørebånd fører dig hen, men du ved hvor smart du kommer til at se ud på rejsen. Kunne disse snørebånd også fungere som pisk? Jeps. Og hvad der foregår bag lukkede døre mellem samtykkende voksne kommer ikke dig ved.

  Til sneaker-freaks er disse snørebånd ligesom at få det sorte bælte i karate. De pifter dine sko op på så mange måder at de bliver overnaturlige. Din stil kommer til at stå frem over alt. Hvorfor? Fordi ingen kommer til at have sko der når disse til sokkeholderne. 

  Verden har indtil nu forhindret dig i at nå dit fulde potentiale. Bind disse futuristiske snørebånd på dine sko, og oplev at ingen kan hamle op med dig. 
  Skriv en anmeldelse