• 270+ solgt

  Røde læder snørebånd

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Få et unikt look
  • Flosser og knækker ikke
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Leveres direkte i din postkasse

  Bliv Helt Unik med Røde Lædersnørebånd 

  Vi kan ikke sige røde lædersnørebånd, uden også at bruge ordet “sexet”. Det er et ord som gør nogle folk utilpas. Måske har de ikke lyst til at have sexede sko. Men hvorfor ville de så klikke på de her snørebånd? 

  For disse snørebånd er ikke bange for at svømme mod strømmen. De tager porchens kaleche ned, selvom der er minusgrader udenfor, bare fordi de kan. De står på kanten af en vulkan, kigger ned på det flydende lava, og gaber. Det er mere spændende at se sig selv i spejlet. 

  Hvis en berømthed gik ned af den røde løber med disse snørebånd, ville paparazzierne ikke tage billeder af berømheden - alle linser ville pege mod deres sko. 

  Og nu til det vigtigste spørgsmål: hvilken farvekombination skulle disse sko have for at hamle op med snørebåndenes uovertrufne stil? Tænk et øjeblik over mulighederne. De gør selv det kedeligste par sko uigenkendelige og fængslende. Endelig et par snørebånd som passer til de premium sneakers i limited-edition, som du sad i kø i tre dage for at købe. 

  Altså helt ærligt. Du kan ikke bruge standard snørebånd. På de sko? De er alt for lækre til det middelmådige. 

  Røde flade lædersnørebånd er ikke til alle. Hvis de var, ville de ikke være unikke. Men det føles som om de var skabt til dig, gør det ikke? Bare vent til du har dem mellem hænderne. Det bliver en stor dag. 
  Skriv en anmeldelse