• 360+ solgt

  Guld læder snørebånd

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Få et unikt look
  • Flosser og knækker ikke
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Leveres direkte i din postkasse

  Lædersnørebånd i Guld er 24 Karat Ren Stil

  Får disse flade lædersnørebånd dine sneakers til at se ud som om de er svøbt i 24 karat ægte guld? Lad os bare sige at de snørebånd du ser på billedet er præcis de snørebånd du får. Det er som at have en stilet gylden rustning på dine sko. Bind dem, og tag ud i gaden, og du bliver et helt nyt modefænomen. 

  Det er umuligt at få fodtøj til at se mere selvsikkert ud end dette. Dine sko vil gøre billionærer misunderlige. Verdens ledere kommer til at ringe til dig for rådgivning. Du kommer måske til at forbedre den internationale økonomi, bare ved at gå rundt med disse snørebånd. Hvem havde troet at det at se fantastisk ud, kunne skabe nye jobs? Udover supermodeller altså. 

  Med lædersnørebånd i guld bliver fortovet din egen personlige catwalk. Folk standser dig for at få et billede. Din chef vil forære dig hele firmaet, velvidende at du vil gøre et bedre job end ham eller hende. 

  Og uanset om du elsker at løbe, eller foretrækker en afslappet gåtur, om du er en ustoppelig udadvendt person, eller et imødekommende indadvendt menneske, skal du ikke lade dig narre af denne metalliske farve. Disse snørebånd får dine sko til at virke lettere og mere komfortable: det er de ultimative kvalitetssnørebånd. 

  Hvis vi skal være ærlige: det eneste sted hvor de ser bedre ud end på dine sko, er rundt om dit hovede, som en krone. 

  Du har en gylden mulighed for at gøre dine sneakers til de flotteste sko i hele kongeriget. Kan du klare al opmærksomheden? Selvfølgelig kan du det. 
  Skriv en anmeldelse