• 120+ solgt

  Hvide læder snørebånd

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Få et unikt look
  • Flosser og knækker ikke
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Leveres direkte i din postkasse

  Hvide Lædersnørebånd er Skabt Til Dig 

  Dine snørebånd kan kun skuffe dig, nu da du har set vores hvide lædersnørebånd. I det mindste før du har fået dit eget par. Det er for sent. Du har allerede set den naturlige balance mellem det modige og det subtile. 

  Dette er snørebåndene til dig. 

  Hvid symboliserer renhed… medmindre det er hvid læder. Så bliver farvens rene omdømme fjernet, og i stedet symboliserer den en vildhed, der passer til for eksempel en motorcykel. Disse snørebånd giver dig lyst til at tæmme vildheste, og sætte dem fri igen. Det er en god ide at binde dem omkring dine knoer før et slagsmål. Det kommer til at ligne en film. Men alle er for intimiderede af disse hvide lædersnørebånd til at turde kæmpe mod dig. 

  Derfor er disse snørebånd den perfekte middelvej mellem det imødekommende og det stilede. De sorterer de mennesker fra som du ikke gider bruge tiden på, og tiltrækker de mennesker som deler din forkærlighed for stil og selvsikkerhed. 

  Det føles bare rigtigt at binde sine hvide lædersnørebånd. Verden virker som et bedre sted. Eller måske er det bare dig der er blevet bedre. 

  For lad os komme til sagen her: se lige de snørebånd. Et par der er specifikt designet til dig? Eftersom disse snørebånd er specialsnørebånd, vil de faktisk være det. 

  Skriv en anmeldelse