• 120+ solgt

  Sølv læder snørebånd

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Få et unikt look
  • Flosser og knækker ikke
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Leveres direkte i din postkasse

  Lædersnørebånd i Sølv Giver Dine Sneakers et Stilet Skær

  Tag dine nye lædersnørebånd i sølv ud af indpakningen, bind dem på dine sneakers, og gør dig klar til at blive mesteren af stil og selvsikkerhed. 

  Når du binder dem og ser ned på dine sko, før du går ud af døren, kan du stille dem i sollyset, og se dem glitrer. Du kan hører dem skære igennem luften, og vide at intet kan stoppe dig nu. 

  Disse snørebånd er designet til et dansegulv i det ydre rum. Party-rumvæsner på den anden side af galaksen kommer til at tage et smut forbi Jorden, bare for at samle dig op, fordi ingen i hele universet får lyst til at feste, hvis du ikke er der. Ikke med disse snørebånd. 

  Du kunne tage et par gamle, brugte støvler, med såler der bliver holdt sammen af tape, og vores flade lædersnørebånd i sølv gør dem klar til et bryllup. Så hvis du sætter dem sammen med et par af dine lækreste sneaks? Du kommer til at have hvad vi i sneaker-kredse kalder “Sneaker-boostet” 

  I bund og grund kommer folk til at kæmpe for at skjule deres begejstring når de ser dine sko. Du bliver valgt som præsident af Mars, så snart de får kolonier deroppe. Disse snørebånd får andre snørebånd til at ligne antikviteter. 

  Og alt du skal gøre, er at binde dine sko. 
  Skriv en anmeldelse