Flade Læder Snørebånd

Flade læder snørebånd

- fordi almindeligt er kedeligt.

Flade læder snørebånd er til de fedeste sneakers. Kun et rumvæsen fra en fjern planet med adgang til materialer, vi mennesker endnu ikke har opdaget, vil kunne give dig et par så unikke og inspirerende snørebånd. Så gør dig klar til at føle, at du er blev dumpet ned fra et rumskib for at dele din stil med menneskeheden. Der er en god chance for at du vil blive udråbt til verdenshersker.


Specifikationer for flade læder snørebånd

Bredde: 1/4 tommer

- Perfekt til sneakers

- Fremstillet af kunstlæder

- Holdbarhed: 7/10

- Stretch: 4%

- Fås i 2 længder: 44", 51"


Kedelige snørebånd er til kedelige sko

På FeetUnique mener vi ikke, at nogen af ​​vores produkter bare er snørebånd. Den forskel et par kvalitets-snørebånd kan gøre, når det kommer til komfort, stil og muligheder bør ikke overses. Misforstå os ikke… men flade læder snørebånd gør andre snørebånd helt ligegyldige i sammenligning. Når du først har forkælet dine fødder med dem, vil andre snørebånd kede dig ihjel.


Flade læder snørebånd gør dine sneakers mere interessante.

Hvis du overvejer at udskifte dine nuværende snørebånd, vil ethvert par fra FeetUnique bogstaveligt talt være en kæmpe opgradering. Flade læder snørebånd giver din stil en benzinindsprøjtning og tilbyder samtidig den gode kvalitet, vi er kendt for. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at deres holdbarhed og stretch gør det nemt og komfortabelt at tilpasse dem enhver situation og få alle andres sko til at virke kedelige.


Stor variation med gennemgående kvalitet

Måske er du mest til vores 1. klasses samling af guld- og sølv snørebånd. Eller måske er du mere til de klassiske sorte, røde og hvide snørebånd. (Med klassisk mener vi i forhold til snørebåndsfarver. De er akkurat så lækre og moderne, som snørebånd bliver). Vælg den farve, der passer bedst til dine sneakers. Verden har ventet længe nok: de skal se dig i disse sko!


Kunststof ja! - Fordi miljøet er vigtigst

Vores snørebånd kommer ikke fra koskind, og de kan derfor nydes med god samvittighed. Udover at at lade køerne være i fred, er vores snørebånd også miljøcertificerede af den velansete OEKO-TEX® STANDARD 100 test, hvilket betyder, at hvert led i produktionen er udført på den mest miljøvenlige måde. 


Dette er spænding i form af snørebånd

Vi er spændte på dine vegne! Disse snørebånd er premium kvalitet til overkommelig pris. De vil overleve dine sko, og der er ingen udløbsdato på din returret. Farverne på vores flade læder snørebånd er mange, så du kan sætte dem i andre sko eller anskaffe et par stykker og skifte snørebånd, når du har lyst. Mulighederne er uendelige, men en ting er helt sikkert: at gå med disse snørebånd er sjovere end at tage med et højteknologisk rumskib til den nærmeste forlystelsespark.


Du vil aldrig købe et almindeligt snørebånd igen!

Dette er snørebånd til den nye generation. De er for de mennesker, der laver bølger i dag og tsunamier i morgen. Flade læder snørebånd er den nemmeste overgang fra standard til overlegen kvalitet, du nogensinde vil opleve. Når du snører dem, vil det føles som at kigge op på et festfyrværkeri over en parade afholdt til din ære. Er du klar til at opleve det? Det er vi sikre på.

360+ solgte produkter
360+ solgt

Længde (cm):

par par par
110+ solgte produkter
110+ solgt

Længde (cm):

par par par
120+ solgte produkter
120+ solgt

Længde (cm):

par par par
120+ solgte produkter
120+ solgt

Længde (cm):

par par par
270+ solgte produkter
270+ solgt

Længde (cm):

par par par

Andre kategorier