• Flade, elastiske snørebånd i hvid (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Kom din livsstil imøde med hvide, flade no-tie snørebånd.

  Fra voksne, der ønsker sig 25 timer i døgnet, til børn, der bare gerne vil hurtigt ud af døren, til dem der fysisk har brug for en pause fra at binde snørebånd, er hvide, elastiske snørebånd perfekte. Få større komfort, undgå spildtid og slip for sløjfer og løse snørebånd, du kan falde i eller få i cykelkæden. Hvad er fremtidens sko-lukning? Det er i hvert fald ikke at binde dem. Med disse snørebånd er du sikker på uovertruffen holdbarhed og en perfekt pasform.

  Den nemmeste måde at slippe for at binde dine sko igen.

  Når pakken med dine flade elastiske snørebånd ankommer, skal du blot sætte dem i skoene som du plejer at gøre med traditionelle snørebånd. Bortset fra at du kun behøver at gøre det én gang - derefter behøver du ikke at beskæftige dig med snørebånd i meget lang tid. Bind knuder, skær ekstra snørebånd af og sikker med de medfølgende låse (vores anbefaling). Derefter vil de forblive sådan, så du kan regne med, at du kan hoppe i dem dag efter dag.

  Spar masser af tid.

  Vidste du, at du bruger op til en måned af dit liv på at binde snørebånd? Tænk på alt det, du kan nå på den tid, hvis du skifter til hvide no-tie snørebånd. Du vil aldrig mere behøve at bekymre sig om dobbeltknuder og snørebånd, der går op. Du finder ikke et andet snørebånd med så mange features i denne kvalitet. Faktisk kan disse snørebånd overleve indtil flere par sneakers.

  Slip din kreativitet fri, når du costumizer din stil.

  Med de bedste priser på nettet og den uovertrufne fleksibilitet ved farven hvid, får du mulighed for at tilpasse helheden af dit look. Da længden vil være unik for dine fødder, er det nemt at skifte dem over i andre sneakers. Den eneste type sko, disse snørebånd ikke fungerer i, er for høje støvler grundet skaftets længde.

  6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique.

  KUN SNØRRENBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
  KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
  TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
  GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb.
  100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
  GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.

  Skriv en anmeldelse