690+ solgt

Flade hot pink snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Woooow. Har du virkelig overvejet det her? Er du helt sikker? 

Når det kommer til snørebånd, er vores par i hot pink, det tætteste du kommer på "in your face!". Det er ikke en dårlig ting, men det er vigtigt at vide at disse snørebånd ikke hviler på lauerbærerne. De har en plan. En pangfarvet, pink plan. Er du klar og parat til at bære denne kraftfulde pink og accepterer konsekvenserne? Vi har ammunitionen. Alt du skal gøre er at trykke på aftrækkeren. 

Okay, vi indrømmer det. Det ligner at nogen kom til at tabe vores standard lyserøde snørebånd ned i en atomreaktor. Nogen vil måske sige at der er et farligt eksperiment der er mislykkedes, men vi siger det er resultatet af et kreativt geni's arbejde. Det handler om perspektiv. Disse snørebånd i hot pink kommer til at skille vandene. Det er risikoen man tager ved at bære dem. 

Alt dette kulminerer i en konklusion man ikke kan ignorere: Det er kun en særlig slags person der kan bære disse snørebånd. Du bliver nødt til at være frygtløs, udadvendt, klar på at gøre et indtryk og tiltrække opmærksomhed. Har du hvad det kræver? Du kan blive medlem af den eksklusive Hot Pink klub, for kun 39,95. 

Vi anbefaler at sammensætte disse snørebånd med sort, hvid eller grå. Alle farver der lader pink gøre arbejdet. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 8M-Flat-HotPink
Bredde: 8mm
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt