• Flade, elastiske snørebånd i hot pink (no tie)

  49,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Flade no-tie snørebånd i Hot Pink forvandler øjeblikkeligt dine sko til slip-ons.

  Hvis du godt kan lige, at dine sko tager sig godt ud, men knap så godt kan lide at binde dem - og at binde dem op, så er et par elastiske hot pink no-tie snørebånd som skabt til dig. Uanset hvilken slags sko du har (undtagen lange støvler), passer disse snørebånd nemlig. Dertil er de nemme at sætte i, så vupti har du et par slip-ons. Og du skal aldrig snøre dine sko igen!

  Sikker pasform med elastisk komfort.

  Den komfortable 130% strækbarhed I disse elastiske snørebånd sikrer, at de kan tilpasses enhver livsstil uden de afbrydelser traditionelle snørebånd medfører, hver gang du skal snøre dem og snøre dem op og snøre dem… Løbere vil elske at kunne komme hurtigt i skoene. Børn vil elske, hvor nemt det er at få sko på. Og voksne vil begejstres over bekvemmeligeheden. Så hvorfor ikke bare købe et par til hele familien? Størrelse er one-size og passer til alle sko, så du behøver du ikke at bekymre dig om, om de passer. 

  Snørebånd der holder længere tid end skoene.

  Det elastiske materiale får disse snørebånd til at holde længere end almindelige snørebånd af stof og læder. Så vi garanterer, at de vil overleve de sko, du sætter dem i. Skulle de af en eller anden grund alligevel knække, sender vi dig et par nye snørebånd med det samme. Gratis. Så sikre er vi nemlig på kvaliteten.

  Hot Pink design - som skabt til at pifte dine sko op med.

  Det flade design af vores snørebånd vil virkelig give dine sko et godt splash af hot pink. Selvom resten af ​​skoen måske hovedsagelig er hvid eller sort, vil man tænke “Hot Pink”, når man ser dem. De er derfor helt perfekte til at genoplive et par kedelige sko. Og de fungerer også godt som en fed detalje på et par sneakers med hot pink i mønsteret. Så, hvis du leder efter de bedste no-tie snørebånd, har du fundet dem. Det eneste spørgsmål, der står tilbage er: Er Hot Pink din farve? Det synes vi. 

  6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique.

  KUN SNØRRENBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
  KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
  TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
  GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb.
  100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
  GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.

  Skriv en anmeldelse