• Flade elastik snørebånd (No-tie)

  Flade, elastiske no-tie snørebånd

  Er du også træt af at binde dine snørebånd og binde dem op igen dag ud og dag ind? …og måske har du børn, der også skal have bundet deres snørebånd? For ikke at nævne irritationen, når snørebåndende pludselig går op…eller bliver filtret ind i din cykelkæde. Med flade, elastiske no-tie snørebånd, behøver du aldrig mere binde dine snørebånd. Nogensinde. Disse snørebånd forvandler øjeblikkeligt dine sko til et par slip-ons. De har ingen grimme knuder og sløjfer, og elasticiteten giver en komfortabel pasform til dine fødder. Med 100% tilfredshedsgaranti lover vi, at du ikke kommer til at fortryde købet af disse snørebånd.

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Specifikationer for flade, elastiske no tie snørebånd

  - Bredde: 7mm

  - Passer til alle typer sko (inklusiv high-tops sneakers - ikke høje støvler, da snørebåndene er for korte)

  - Fremstillet af 40% Nylon + 60% Malaysiske gummitråde

  - Slidstyrke (sammenlignet med andre typer snørebånd): 10/10

  - Strækbarhed: 130%

  - Længde: One-size - passer alle (100 cm)


  Flade, snørefri snørebånd - Sådan virker de

  Denne type snørebånd er fremstillet med malaysiske gummitråde, der gør dem ekstremt elastiske. Faktisk kan de strække sig op til 130%. Fordelen er, at selv hvis du binder dine snørebånd stramt, er det nemt at tage dem af og på uden at binde dem op. De forvandler simpelthen dine sko til et par slip-ons. Alternativt kan du vælge slet ikke at have en sløjfe. Du sætter blot dine snørebånd i snørebåndslåsene (følger med snørebåndende) og klipper det overskydende snørebånd af. Så nemt er det.


  One-Size - passer til alle – Længde: 100 cm og hvorfor den passer

  Længden på snørebåndene er 100 cm. Grunden til at denne længde passer alle slags sko er, at du ikke skal bruge ekstra snørebånd til en knude/sløjfe, og du dermed helt enkelt klipper det overskydende snørebånd af, når du har sat dem i skohullerne på dine sko. 


  Fordele ved at bruge no-tie snørebånd – De bedste elastiske snørebånd

  TIDSBESPARENDE – Spar tid ved aldrig at skulle binde dine snørebånd igen. Vi bruger i gennemsnit en hel måned af vores liv på at binde snørebånd.  (23 sekunder x 4 om dagen x 365 dage på et år x 80 år = 31 dage!)

  ENKLE & BEHAGELIGE – Bind aldrig dine sko igen. Elastiske snørebånd giver god komfort og stabilitet.

  STILRENE – INGEN GRIMME KNUDER – Ingen snøring, ingen sløjfer, intet kludder! Disse snørebånd giver et stilrent udtryk til alle typer sko, og du slipper for de grimme knuder og sløjfer + at dine snørebånd aldrig vil sætte sig fast i noget igen.

  TIL ENHVER FORM FOR SPORTSAKTIVITET – Fitness-folket, vandrere, triatleter, atleter, golfspiller, løbere, uanset hvilken type aktivitet, vil disse strækbare snørebånd være perfekte.

  TIL ALLE SLAGS MENNESKER – Tumlinger, børn, voksne, seniorer, mennesker med et handicap osv. osv. Disse no-tie snørebånd dækker behovet hos alle.

  TIL ALLE TYPER SKO (IKKE HØJE STØVLER) – Sneakers, high-tops, almindelige sko, sportssko, disse elastiske snørebånd er perfekte til dem alle. 


  No-tie snørebånd til voksne og børn - De holder længere end ethvert par sko

  Disse strækbare snørebånd vil overleve dine sko, hver eneste gang. Elastiske snørebånd er ekstremt svære at knække. Når du strammer dem, vil de nemlig strække sig istedet for at give sig (som almindelige snørebånd). Det faktum, at du ikke behøver at snøre dine snørebånd mere betyder, at de nærmest ikke tærres over tid, fordi du undgår den friktion, der opstår, når du binder dine snørebånd hver eneste dag.


  Nemme at sætte i skoene

  1. Fjern dine gamle snørebånd og sæt de nye i.

  2. Sæt snørebåndslåsene, der kommer med snørebåndene i og juster stramheden, som du ønsker.

  3. Klip det overskydende snørebånd af.

  Du har nu forvandlet dine sko til et par slip-ons. Jeps, så nemt er det. 


  Pakken indeholder:

  - 2 snørebånd til hver sko

  - 4 snørebåndslåse (bruges til at låse snørebåndende, hvis du ønsker sko uden sløjfer)


  6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique

  KUN KVALITETS-SNØREBÅND – Stærke og sikre snørebånd, du kan stole på.

  STORT UDVALG – Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte – Vi har det hele.

  TILFREDSHEDSGARANTI – Vi giver 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, giver vi dig hurtigt pengene retur - Og du behøver ikke at sende snørebåndene retur. 

  GRATIS FRAGT – Ingen minimumsordre  – Altid gratis levering i hele verden.

  100% SIKKER BETALING – SSL krypteret betalingsløsning. Et sikkert website med 100% sikre transaktioner.

  GLIMRENDE KUNDESERVICE – Effektivt og hurtigt svar + Problemløsning - > Tilfredse og glade kunder er vores topprioritet. 


  Ofte stillede spørgsmål:

  Hvilken type sko kan du bruge flade, elastiske snørebånd i?

  Til sneakers (og high tops sneakers), almindelige sko, sportssko. Disse elastiske snørebånd er perfekte til dem alle. Den eneste begrænsning er, at længden ikke passer i støvler, der kræver meget lange snørebånd.


  Er de behagelige at bruge?

  Absolut! Faktisk er de meget mere behagelige end almindelige snørebånd, da elasticiteten giver en perfekt pasform til dine fødder. 


  Hvor meget kan de strække sig?

  De kan strække sig op til 130% 


  Hvor lange er snørebåndene, og hvorfor kan du kun vælge one-size, der passer til alle?

  Snørebåndene har en universel størrelse. Længden er 100 cm, hvilket ikke lyder af meget, men når du ikke behøver at binde en sløjfe, er det mere end rigeligt til alle typer sko og high-tops (Dog ikke høje støvler)


  Passer de til børnsko?

  Ja! Størrelsen er kun er spørgsmål om længden på snørebåndene. Da du selv trimmer den overskydende længde af efter at have sat dem i, vil de altid passe perfekt. .


  Hvor mange skohuller kan de passe i?

  Det afhænger af den lodrette og vandrette længde mellem skohullerne, og hvor meget du strammer snørebåndene. Vi estimerer, at de passer til sko med mellem 7 og 9 huller.