Filt Såler

39,95 DKK
Størrelse
par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

Uld giver den bedste isolering ved at lade kold luft ud og holde varm luft inde. Filt såler are mest brugt til at isolere sko i koldt vejr. De holder dine fødder varme fordi materialet tørrer hurtigt og er ekstremt absorberende. Så længe du ikke vasker dem, holder de sig i lang tid.

2GO er et dansk brand som specialiserer sig i at udvikle sko produkter. Vores filt såler er tykke, hygieniske, varme og meget komfortable. Smertefulde og trætte fødder kommer snart til at være et fjernt minde for dig. Ydermere så kommer sålene slemme lugte til livs og forhindrer sved i at blive et problem på grund af deres fugtighedsabsorberende egenskaber.

Varme Såler til Jagtsko

Du kan bruge vores filt såler til hvilken som helst udendørsfodtøj, som jagtsko og lignende støvler. De er robuste, solide og pålidelige. Enhver som har drømt om såler som holder deres fødder tørre og varme vil elske disse såler. De er lavet af uld filt i den bedste kvalitet, det bedste materiale når det kommer til fugtabsorbering og varme. Disse såler er perfekte til udendørsaktiviteter i vådt eller koldt vejr. 

Vores filt såler er lavet til forskellige størrelser. De dækker flere størrelser så vælg derefter. Den synlige del af sålen er en grå nuance med et luksuriøst design.

Sålene er nemme at indsætte i dine sko. Skær dem i den rigtige størrelse med en saks ved at følge konturerne bag på. Mere kræver det ikke at nyde komfort og varme i dine sko.

Filt sålene kan også tilbyde ekstra understøttelse, hvilket gør forskellen for dig på en kold dag udendørs. De giver en tidligere utænkelig dimension af komfort, ved at støtte din svang med ekstra polstring, som gør at du kan synke fødderne i dem så de tilpasser sig dine fødder.

Giv vores filt såler et skud - vi lover at du kommer til at elske dem. Du kommer til at spørge dig selv hvordan du nogensinde overlevede i det vilde udendørs uden dem.


Skriv en anmeldelse