• Hverdagsindlæg til sublim komfort og øget ydelse

  139,00 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Kræver din hverdag at du står op i lang tid eller går meget? Disse indlæg giver dig den bedste komfort og sikrer samtidig at du ikke oplever smerte eller træthed. De fylder ikke særlig meget i dine sko, da de kun er 3/4 af den fulde størrelse. De dækker de vigtigste dele af din fod og du kan bruge i hvilken som helst slags sko.

  Hvis du har en aktiv livsstil, men ikke lider af nogen form for smerte eller sygdom, er de det bedste indenfor fodpleje. De tilbyder ikke kun svang-understøttelse, men er også elastiske og stødabsorberende. Det øverste lag er blødt og lavet af bambus, som absorberer sved og neutraliserer fugtighed og lugt.

  Et alternativ til det klassiske, men forældet "Tri-comfort" Scholl indlæg

  Indlægget er det perfekte alternativ til "Tri-comfort". Det er ideelt for folk som ønsker sig et fodpleje produkt de kan stole på til hverdagens strabadser. Enhver som skal være meget på tæerne hver evig eneste dag vil fortælle dig at de leder efter et produkt med komfort og som er smertelindrende for deres fødder. Vores hverdagsindlæg er lavet efter det ønske. Du behøver ikke at have en specifik sygdom eller dyrke en sport for at kunne gøre brug af dem.

  Indlægget er designet til at være stødabsorberende for din hæl, understøtte din svang og sørge for at du får den bedst mulige komfort på en og samme tid. Det er kompromitteret af flere lag for at sørge for alt dette.

  Det bedste "all-round" indlæg

  Dette indlæg er det rigtige valg hvis du er på udkig efter et indlæg som kan det meste. Det kommer i to størrelser - 36-40 og 41-45. Det er simpelt og intuitivt at indsætte; bare placer det i dine sko med hælen presset helt tilbage. Du kan ikke gøre det forkert. Det virker simpelthen hver gang. Dette er vigtigt fordi vi alle sammen er godt og grundigt trætte af indlæg som ikke er ergonomiske og ikke i passer vores sko uden at vi skal kæmpe med dem.

  Da det er det bedste indlæg for hverdagsbrug, giver det kun mening  at det passer i hvilken som helst sko. Eftersom det ikke rører det forreste af skoen, kan det bruges selv i de meste stramme par sko.

  Den bedste kombination af materialer

  Udover det øverste lag af bambus, indeholder indlæggene latex og skum.  Faktisk er hovedparten lavet af skum, som gør dem lette og praktiske for hverdagsforbrug. Hvis du er ekstremt aktiv eller lider af en skeletomuskulær lidelse, kan det være et af vores andre produkter er bedre for dig.


  Skriv en anmeldelse