• 20+ solgt

  Lilla stribet elastik snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde

  Udsolgt

  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Stribede Elastiske Lilla Snørebånd med Lås er Fantastiske: Og Ser Fantastiske Ud

  Vi introducerer: stribede elastiske lilla snørebånd med lås, det smarte fodtøjstilbehør til sneakers, og som med garanti er bedre end alle andre snørebånd i verden. Det ved du fra første øjekast. Og når du prøver dem på? Du kommer aldrig til at kunne gå tilbage til andre, middelmådige snørebånd.

  Bekvemmelighed møder stil og tilsammen skaber de disse snørebånd. De lærte hinanden at kende, gik på et par dates, blev gift og blev ét med hinanden. Og før de får børn, er der intet der kan sammenligne sig.

  Det stribede design af hvid og lilla - som matcher det solide design på dine sneakers - får enhver entre til at føles som om det sker i slowmotion. Alle kommer til langsomt og måbende at dreje hovederne mod dig. Og med disse snørebånd får du hele verden til at stoppe op og glo.

  Og de er også designet specifikt til at forbedre din løbeevne, så du bliver meget hurtigere end før, og alt omkring kommer til at virke langsomt.

  Disse snørebånds elasticitet giver en uovertruffen fleksibilitet, og låsen sikrer en usammenlignelig sikkerhed. Materialerne er af den højeste kvalitet, hvilket betyder at snørebåndene lever længere end skoene, så du kan bruge dem til dit næste par, og det næste igen. Du behøver aldrig bøje dig ned for at binde snørebåndene, så du får aldrig hold i ryggen, og du bliver på det højeste elite atletik-niveau, meget længere end andre folk med middelmådige, gammeldags snørebånd.

  Stribede elastiske lilla snørebånd med lås er nøglen til et bedre liv. Er du klar til at låse op for de uanede muligheder?

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-PurpleStripes
  Bredde: 3mm