• Sort & hvide elastik snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Få de smarte elastik snørebånd med et flot mønster i hvid og sort. Slip for at binde dine snørebånd og få alligevel en sko der sidder bedre på din fod. Super velegnet til kondisko og løbesko, men også brugt i helt almindelige sko.


  Får jeg kun ét snørebånd eller kommer de i par?

  Du vil altid modtage snørebånd i par og aldrig enkeltvis. Du vil derfor altid modtage 2 snørebånd når du bestiller på vores hjemmeside. Dette gælder både denne kategori og alle andre kategorier.
  Pakken indholder:
  2 elastiske snørebånd.
  2 låse i samme farve som snørebåndet.
  2 klemmer til at samle enderne.


  Hvorfor kan jeg kun vælge én længde, og hvorfor passer den?

  Disse elastik snørebånd kan du kun få i én længde (100cm uden at være strukket), hvilket er langt nok til alle sko når først de bliver spændt. Det overskydende snørebånd klipper du blot fra og enderne klemmer du herefter fast i den medfølgende lås.
  Kort sagt er de lange nok til alle sko (ikke støvler) og det overskydende klippes fra.


  I Hvilke slags sko skal jeg anvende disse snørebånd?

  Elastiske snørebånd bliver brugt mest i løbesko og kondisko, men det ses mere og mere at folk vælger at bruge dem i deres andre sko på grund af deres praktiske fordele.


  Hvorfor skal jeg vælge dette snørebånd?

  Elastiske snørebånd har mange fordele:
  1. Du slipper for at skulle binde dine snørebånd, da de har et specielt låsesystem
  2. Du undgår at de går op mens du bruger dine sko grundet det smarte låsesystem
  3. Du undgår at dine snørebånd er for løse eller stramme forskellige steder på skoen da elastikken giver sig og fordeler trykket jævnt.
  4. Det er nemt og hurtigt at tage snørebåndene af og på.
  5. Du har mulighed for at vælge refleks-snørebånd. De gør dig mere synlig i mørke, så biler, cykler og lignende kan se dig, og ikke rammer dig.

  Passer farven der vises på billedet?

  Farverne på billederne matcher virkeligheden så godt som det er muligt. Vi går meget op i at prøve at gengive farverne så korrekt som muligt da vi ved dette har stor betydning for dig når du skal vælge en farve der matcher dine sko.
  Skulle farven alligevel ikke være helt som forventet når du modtager varen, kan de altid byttes eller refunderes alt efter dit ønske.


  Hvor lang tid holder de?

  Snørebåndene holder længere end dine sko, hvis du ikke kommer ud for særlige omstændigheder og rammer snørebåndene med skarpe genstande.

  Hvornår bliver mine snørebånd sendt?

  De bliver sendt i dag, eller næste hverdag.

  Hvordan ser de ud?

  De er glatte med en svagt skindende overflade, og har du valgt en model med refleks i, vil de reflektere lys i det mønster der ses på billederne.
  De medfølgende låse er samme farve som det snørebånd du har bestilt. De er dog altid en ensartet farve og altså uden striber (og refleks) selvom du har valgt en model med striber i selve snørebåndene.

  Hvad er snørebåndene lavet af?

  Snørebåndene er lavet af polyester


  Hvor brede er de?

  Snørebåndene er runde og har en diameter på 3mm.


  Hvilke farver/farve-kombinationer kan jeg vælge?

  Du kan vælge mellem elastiske snørebånd i mange forskellige farver. De findes både i ensartede farver, samt med striber eller refleks vævet ind som et mønster.


  Hvilke farver passer de godt sammen med?

  Med alle de farver vi tilbyder har du enten mulighed for at vælge en farve der matcher dine sko eller at eksperimentere med farver der giver kontrast til farven på din sko.

  Hvorfor skal jeg vælge jeres snørebånd, frem for jeres konkurrenters?

  Hos Feetunique er du sikker på altid at få høj kvalitet og vi sælger endda snørebåndene billigere end vores konkurrenter, da vi gennem årene har opbygget et samarbejde med vores egne leverandører som gør dette muligt.


  Kan jeg få en anden farve lås end den der er i snørebåndet som standard?

  Nej, dette er ikke muligt. Såfremt du ønsker en anden farve lås, kræver det at du køber et ekstra snørebånd med den farve lås du ønsker.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-WhiteBlack
  Bredde: 3mm