• 920+ solgt

  Sorte sneakers snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Fremtiden er Lysere med Ekstra Brede Sorte Snørebånd

  Træd et skridt ind i fremtiden med dine nye ekstra brede sorte snørebånd fastspændt på dine sneakers: Elite-tilbehøret til dit fodtøj, som får andre sko til at ligne arkæologiske gravfund. Hvem har lyst til at have antikke sko? Det lyder ubehageligt. Det lyder umoderne. Det lyder nedern.

  Men med FeetUnique får du ikke kun kvalitet, ikke kun komfort: Du får også en futuristisk stil. 

  Du skal ikke blive overrasket hvis elektronisk musik begynder at spille når du binder dine sko. Du kan bringe den musik med dig uanset hvor du går. Om disse snørebånd skal bruges når du skal indspille din næste skatervideo, om de er til dine nye limited-edition sneakers, eller om du har et helt outfit planlagt: disse snørebånd kommer ikke til at skuffe. 

  Sort er den mest solide farve der findes. Det er det første anslag på et spritnyt papir, det er fundamentet af din stil, fra top til tå. Det er asfaltens rødder i den jungle vi kalder storbyen. Og nu følger hele byen med hvor du går. Eller det kommer i hvert fald til at føles sådan, og er det ikke det der betyder noget? 

  Ekstra brede sorte snørebånd eller ligesom et sikkerhedsbælte - de sikrer at dine sko bliver på fødderne, uanset hvilken situation du befinder dig i. Men når det kommer til udseendet er de alt andet end sikkerhedsbælter. De får tankerne hen på en sort limousine, hvor du har overkroppen gennem soltaget, med et glas champagne i hånden, og skuer ud over byen. 

  Skal du med et rumskib? Skal du ind i en virtuel virkelighed? Så er disse snørebånd perfekte til dig. 

  Så det virkelig spørgsmål er: hvilken slags fremtid ville det være, uden dem? 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 12M-Flat-Black
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 12mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt